Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti összejönnétek olyan férfival akinél a családban a hét nagy részében sok házimunka van a házban és a körül?

Figyelt kérdés
Gondolok itt 7/6 nap kertimunkára, házon belüli munkára, szemben élő szülők segítésére is. Ugyebár ez nagyban elveszi a magánéletet a párkapcsolatból, és nagyjából este tudtok egymásra jobban figyelni. Ha el szeretnétek menni valahová, azt csak balhé árán lehet.

2022. márc. 27. 13:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi az a sok munka, amit a szülei a saját családi házukban nem tudnak elvégezni? Ha a gyerekük az ország másik végén lakna, akkor is a szülőknek kellene megcsinálniuk. Vállaljanak annyit, amennyivel elbírnak.

A kérdésre válaszolva: Nem maradnék együtt ilyen férfival, nem asszisztálnék ehhez.

2022. márc. 27. 15:59
 12/18 A kérdező kommentje:
Kertben takarítás, ház körül örökké lomok vannak (senki nem érti hogy nem fogy el, pedig csak 2 nagy konténer kéne). Ez a férfi 46 éves.
2022. márc. 27. 17:27
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez a párodon múlik, mármint hogy azt mondja a szüleinek, hogy nem!

Párom egyedüli gyerek, az apja ugyanúgy a hét minden napján gondozza a kertet, állandóan zaklatja a páromat, hogy menjen és dolgozzon vele a kerten. Párom mindig megmondja neki, hogy nem. Ő nem ezzel akar foglalkozni, ő mást dolgozik. Ennyi. Náluk is lehetne kifogás, hogy ő az egyedüli gyerek, ki segítsen ha nem ő. Ha párod így belement, magára vessen.

2022. márc. 27. 18:47
 14/18 anonim ***** válasza:

Senki hozzátartozóinak nem mennék el csicskázni, de az hogy még 46 éves is, hát... főnyeremény a pasi úgy ahogy van 🤦 Pedig én is 41 éves vagyok, de pont ezért, nem most jöttem a falvédőről. Van egy gyerekem, a párom harmincéves, de nem lenne a párom ha azt képzelné hogy a szüleit fogom szolgálni.

Mindenki csinálja a saját háztartását, illetve kertjét, ez vicc kategória.

A kérdésre a válasz: nem jönnék össze ilyen pasival, vagy ha összejöttem és akkor derül ki hogy cselédkedni kéne a családjánál, lapát azonnal.

2022. márc. 27. 18:59
 15/18 anonim ***** válasza:
Nálam már a szemben élő szülők miatt bukó. Amúgy mi a fenét lehet heti hét napból hat napon a kertben szarakodni? Kertes házban nőttem fel, volt veteményes, gyümölcsfák, szőlő, de nem rohadtunk állandóan a kertben. A szülők hozzáállása pedig borzasztó. Ha nem bírják a munkát, adják ki bérbe a ketet, vagy fogadjanak fel napszámost.
2022. márc. 27. 22:17
 16/18 anonim ***** válasza:
15-ös hidd el van mit, én se hittem el amíg nem láttam, aki ebből él, hogy mezőgaszdáz az heti hét napot tud foglalkozni a kerttel, és teljesen jogos, hogy felfogadhatnának valakit
2022. márc. 27. 22:42
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem.

És azért sem mert nincs önálló véleménye, gondolata, csak az anyja seggébe lóg

2022. márc. 28. 01:58
 18/18 A kérdező kommentje:
Teljesen érthető.
2022. márc. 28. 02:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!