Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen érzés egy lelki bántalm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés egy lelki bántalmazó kapcsolatban élni? Mikor van ilyen? Mit érez ilyenkor a bántalmazott?

Figyelt kérdés
2022. márc. 23. 15:03
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:

Mar itt sirok. Nem birom már komolyan mondom.

Es akkor most is felhiv, leordibalja a fejemet. Megint en vagyok a rossz. A nem normalis idióta

2022. márc. 31. 15:30
 42/48 A kérdező kommentje:

Élvezi, hogy szenvedek, direkt csinalja ezt az egészet. Direkt nem reagál és élvezi, hogy kikeszulok teljesen.

Utána meg felhiv, hogy elmondjon engem mindenféle nem normalisnak aki minek írogat ennyit neki.

Hisz ő megigerte megprobalja megoldani, hogy tudjunk találkozni, akkor minek irogatok. Mi a problemam. Egybol en vagyok a rossz megint. Mondom ket napja kérdezem, talalkozunk e és nem kaptam választ.

Ugye mertcsak lecseszni tudott valaszolni nem. Nyilvan mert nem akarsz találkozni ezek szerint, hisz akkor valaszoltal volna.

Ne zaklassam stb

2022. márc. 31. 15:36
 43/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem látod reálisan. Emiatt hinta-palinta miatt azt hiszed, hogy neked is szükséged van rá, de valójában nem. A dühödből meríts erőt és hajrá! Ideje szakítani! Jobb lesz utána, hidd el! Azért félsz, mert szétcseszte az önbecsülésedet, de amikor tudsz vele szakítani, attól ez újra növekedni fog. Beléd szuggerálta, hogy csak neki vagy jó, és másnak nem kellenél, de ez hazugság. Most szakítasz, kihevered, és fogsz találni mást, akivel boldog leszel! Erre gondolj, és amit lehet fizikailag távolodj el tőle. Akár még valami barátnőhöz/távoli rokonhoz is költözhetnél egy-két hétre ideiglenesen, hogy ne találjon meg, és a telefonszámodat meg változtasd meg, vagy őt tiltsd le, hogy még csak ne is értesülj, ha keres.
2022. márc. 31. 16:06
 44/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy segitetek 😔
2022. márc. 31. 20:00
 45/48 anonim ***** válasza:
100%
Mi a helyzet, kiléptél azóta?
2022. okt. 8. 04:26
 46/48 anonim ***** válasza:
Szakítottál vele, vagy még hagyod magad terrorizálni másnak?
2023. ápr. 4. 13:17
 47/48 anonim ***** válasza:
Borzalmas. Egy bántalmazó ember jellemzően apránként húz bele a sz.rba, nem azzal indít. Észre sem veszed, de ahogy egyre több mindenbe beleköt, elkezded magadat megkérdőjelezni. Idővel inkább kikerülsz egy csomó helyzetet, próbálod elejét venni a konfliktusoknak, de így is állandósul a szorongás, mintha aknamezőn lépkednél minden nap. A legfurcsább, hogy csak akkor realizálod teljesen, milyen károkat okozott benned egy ilyen kapcsolat, mikor már nem vagy benne. Csak sokan ugye benneragadnak egy életen át.
2023. ápr. 4. 17:02
 48/48 anonim ***** válasza:
Én nagyon sokáig észre sem vettem. Ha rájössz ez borzasztó. Az exbarátnőm nemcsak kihasznált, hanem mind a család, mind az idegenek előtt szégyellt engem. Ilyent soha többé nem akarok.
2024. ápr. 29. 05:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!