Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen érzés egy lelki bántalm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés egy lelki bántalmazó kapcsolatban élni? Mikor van ilyen? Mit érez ilyenkor a bántalmazott?

Figyelt kérdés
2022. márc. 23. 15:03
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
Nagyon rossz érzés, hogy igy bannak velem. Annyira fajdalmas érzés, hogy ezt kapom.
2022. márc. 29. 16:45
 32/48 A kérdező kommentje:

Ő csak a sz. rt látja bennem, mintha egy senki lennék.

Mindig próbálok ugy tenni, hogy neki jó legyen. Állandóan kedves vagyok aranyos stb és tessék, direkt csinalja ezt, direkt provokál, hogy aztán ram mondhassa, hogy nem vagyok normalis

2022. márc. 29. 16:47
 33/48 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, nem lesz jobb a helyzeted, ha nem lépsz ki ebből a kapcsolatból. Bármennyire is szeretnéd, hogy ő szeressen és kedves legyen veled, nem így lesz. A te életeden csak te tudsz változtatni.
2022. márc. 29. 17:47
 34/48 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy ő ebből él. Mint egy vámpír, abból építi az önbecsülését, hogy téged aláz. Ha téged tud alázni, akkor te alatta vagy, ettől ő kicsit felemelkedik. Így gyógyítja magában azt, hogy legbelül nem gondol magáról túl sokat. El kéne szakadj tőle, ha sikerül, akkor fogod reálisan látni, ami most veled történik.

Legjobb lenne, ha új telefonszámot csináltatnál, ami titkos, és eltűnnél az életéből, mert ha megijed, hogy elhagyod, akkor meg fog próbálni visszaszerezni. De nem azért mert szeret, hanem mert szüksége van rád abban a rossz értelemben, mint ahogy a piócának, kullancsnak is szüksége van más lények vérére.

2022. márc. 30. 11:54
 35/48 A kérdező kommentje:

Igen én is úgy érzem h az energiambol táplálkozik.

Legutóbb mikor találkoztunk ugye kibekultunk és úgy váltunk el, hogy orult nekem és a héten még nem tudja melyik nap de megoldja, hogy találkozzunk, irjak rá mindenképp. Kedvesen aranyosan elvaltunk.

Rairtam tegnap kedvesen aranyosan megkerdeztem találkozunk e.. Már megint semmi válasz. Utána megint kérdeztem később, megint semmi. Ugye megkert, hogy irjak rá mindenképp es megigerte válaszol és találkozunk. Erre csak azt a választ kaptam, látom nem birsz magaddal, mit kértem?????

Kezdődik???????????

2022. márc. 31. 11:51
 36/48 anonim ***** válasza:
Ezt fogja veled csinálni, ameddig eleged nem lesz belőle, mert neki ez jó. Sajnos. Amikor megpróbálsz szakítani, akkor visszaédesget magához, aztán egyből újra kínozni kezd.
2022. márc. 31. 12:08
 37/48 A kérdező kommentje:
Igen amikor múltkor fogtam magam es ott hagytam egybol hivott és ugy viselkedett mintha vissza akarna szerezni utana meg megint en lettem az idióta
2022. márc. 31. 12:18
 38/48 anonim ***** válasza:
Ezt fogja csinálni, valahogy próbálj meg valami nagyon határozott véget vetni ennek, elköltözés, mobilszám csere. Egy ismerősöm évekig szenvedett ettől, míg végre vége lett. De ott gyermek is született közben, még nehezebb...
2022. márc. 31. 14:21
 39/48 anonim ***** válasza:
Ez egy kihívás neked most, de gondolj arra, hogy amikor túl leszel ezen, milyen szuper lesz, vissza fogod kapni az életed!
2022. márc. 31. 14:54
 40/48 A kérdező kommentje:

Ez az ember egy vicc kategoria.

Na nekem most van elegem.

Lelkileg idegileg teljesen kicsinal. Nem birom tovább mar

2022. márc. 31. 15:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!