Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés egy lelki bántalmazó kapcsolatban élni? Mikor van ilyen? Mit érez ilyenkor a bántalmazott?
Ő csak a sz. rt látja bennem, mintha egy senki lennék.
Mindig próbálok ugy tenni, hogy neki jó legyen. Állandóan kedves vagyok aranyos stb és tessék, direkt csinalja ezt, direkt provokál, hogy aztán ram mondhassa, hogy nem vagyok normalis
Az a baj, hogy ő ebből él. Mint egy vámpír, abból építi az önbecsülését, hogy téged aláz. Ha téged tud alázni, akkor te alatta vagy, ettől ő kicsit felemelkedik. Így gyógyítja magában azt, hogy legbelül nem gondol magáról túl sokat. El kéne szakadj tőle, ha sikerül, akkor fogod reálisan látni, ami most veled történik.
Legjobb lenne, ha új telefonszámot csináltatnál, ami titkos, és eltűnnél az életéből, mert ha megijed, hogy elhagyod, akkor meg fog próbálni visszaszerezni. De nem azért mert szeret, hanem mert szüksége van rád abban a rossz értelemben, mint ahogy a piócának, kullancsnak is szüksége van más lények vérére.
Igen én is úgy érzem h az energiambol táplálkozik.
Legutóbb mikor találkoztunk ugye kibekultunk és úgy váltunk el, hogy orult nekem és a héten még nem tudja melyik nap de megoldja, hogy találkozzunk, irjak rá mindenképp. Kedvesen aranyosan elvaltunk.
Rairtam tegnap kedvesen aranyosan megkerdeztem találkozunk e.. Már megint semmi válasz. Utána megint kérdeztem később, megint semmi. Ugye megkert, hogy irjak rá mindenképp es megigerte válaszol és találkozunk. Erre csak azt a választ kaptam, látom nem birsz magaddal, mit kértem?????
Kezdődik???????????
Ez az ember egy vicc kategoria.
Na nekem most van elegem.
Lelkileg idegileg teljesen kicsinal. Nem birom tovább mar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!