Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen érzés egy lelki bántalm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés egy lelki bántalmazó kapcsolatban élni? Mikor van ilyen? Mit érez ilyenkor a bántalmazott?

Figyelt kérdés
2022. márc. 23. 15:03
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha felmerül benned akkor sajnos biztos hogy abban vagy
2022. márc. 23. 16:54
 12/48 A kérdező kommentje:

Hát leirok pár dolgot, miből gondolom.

-általában úgy érzem soha nem jó semmi amit csinálok

-mindig ő a lényeg, csak az van amit ő szeretne, az a lényeg, az, hogy én mit érzek, mit szeretnék, mire vágyom az egyáltalán nem lényeges.

-élvezi szerintem, ha szenvedek miatta, direkt nem reagál, direkt nem válaszol vissza, ha pedig többször megkérdezem ugyanazt amire várom a választ, akkor én vagyok a nem normális, a bolond.

2022. márc. 23. 17:09
 13/48 A kérdező kommentje:
- ha ezerszer megkerdeztem valamit és persze nem kapok választ és végre reagál, örülök, hogy talán válaszol végre, akkor épp nem azt irja amore a választ várom, hanem inkább lecsesz, hogy nem vagyok normális. Nyugodjak már le!
2022. márc. 23. 17:11
 14/48 A kérdező kommentje:

Mintha élvezné, hogy látja szenvedek...

Akkor plusszba megkapom azt is, hogy arrogáns vagyok,nyugodjak már le, nem tudok viselkedni ezért például nem találkozik velem... Úgymond ez a büntetésem

2022. márc. 23. 17:14
 15/48 anonim ***** válasza:
Az első nagyon jól összefoglalta.
2022. márc. 23. 17:21
 16/48 anonim ***** válasza:

Már csak egy kérdés maradt:

Miért vagy még vele ?

2022. márc. 23. 17:58
 17/48 A kérdező kommentje:
Talan mert fuggoseg alakult ki
2022. márc. 23. 18:08
 18/48 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint amiket irtam az is egyfajta bántalmazás?
2022. márc. 23. 18:09
 19/48 A kérdező kommentje:

Legutobb peldaul latta, hogy nekem mennyire rosszul esik ez a dolog. Hideg voltam hozzá.

Egyből normalis volt, kedved volt utána azonnal hívott telefonon stb stb.

Végre azt hittem megjon az esze és jól esett érezni hogy kellek neki.

Megbeszéltük mikor nem jó nekem és kb mikor tudnánk találkozni.

Küldtem neki egyetlen uzenetet, hogy akkor ekkor szabad leszek, megcsorgettem azt hittem ugye minden szuper,örülni fog, kedves lesz, hisz éreztem mennyire kellek neki amikor találkoztunk stb és azt a választ kaptam megint mi a probléma, hogy hívogatsz mint egy bolond???

2022. márc. 23. 18:18
 20/48 anonim ***** válasza:

ez kicsit inkább arra utal, hogy ő egy ilyen nárcisztikus basa, és le akar nyomni, hogy ezáltal ő magát többnek érezhesse, ugyanúgy lehet kín neked, mintha fenyegetne. Ha nincs gyerek, menekülj, ha megint egy ilyennel jössz össze, akkor pszichológussal derítsétek ki, hogy miért az ilyeneket szúrod ki.

Próbáld ki, hogy nem hívod, amíg ő nem keres.

Lehet, hogy ő nem akar annyi együttlétet, mint te. Ha neked kevesebb is elég, akkor lehet, hogy csak ez kell, hogy ritkábban keresed. Már ha ez neked megéri.

2022. márc. 23. 18:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!