Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bántalmazott Nők ti, hogy élitek meg ha a kapcsolatotokban a párotok gyakran megver? Szidalmaz?
Vàrom azokbak a kommentheit, akik ilyen kapcsolatban élnek, vagy éltek..Siker sztorik, bàrmi jöhet ezzel kapcsolatban..Sajnos én is ilyen kapcsolatban élek..És nem tudom mitévő legyek.Sokan azt gondoljàk, hogy "miért nem hagyod el"?
"Megérdemled", stb
De senki nem tud ebbe mélyebben belegondolni..
Ferfikent:
Volt ilyen ismerosom. Evekig ez volt vele. Nem voltak hazasok, nem volt gyerek, nem volt kozos tulajdonu haz/kocsi...
Mindenki mondta neki, hogy nem fog valtozni a pasi es szakitsanak.
A leanyzo pedig kb azt mondta amit te, "senki nem tud ebbe melyebben belegondolni". Aztan amikor mar sokadszorra elmeselte, hogy mi volt otthon, akkor "tudod mit? ott a lehetoseg elotted, hogy valtoztass a dolgokon es nem teszed, ne panaszkodj".
Miutan mar senki nem foglalkozott azzal, hogy o neki hude rossz es nem valtoztat rajta, megtette a lepest es azota sokkal jobb elete van.
Kerdeseket megelezve: ferfikent elbeszelgettunk a pasival, tobbszor is, de amig a lany/no annyira idiota, hogy nem akar elmenni tole, semmit nem lehet tenni.
5/6-os hallottam mar ilyenrol, h a no bantalmazza a ferfit...Az is borzalmas lehet..Na ilyen esetben, nem lenne szegyen, ha te vagnad pofan a not!
Te miert nem lepsz ki a kapcsolatbol?Meselj kerlek..Hany eves vagy?Miota tart a kapcsolat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!