Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, a kapcsolatotokban zavaró lenne, ha a férfi minden munkanap után olyan fáradt, mint akit kivacsartak?
Bàrmely fél részéről 'zavarò'. De nem is ez talàn a legmegfelelőbb kifejezès... Egy idő utàn kivitelezhetetlenné vàlik a kapcsolat.
A kapcsolathoz rengeteg beszélgetésre, közös élményekre van szükség. Filmek, mozi, séta, stb...
Lehetetlen...
Nekünk fél év elég volt hozzá, hogy szakítsunk.
Ő heti 3x reggel fél 7-től este 9-ig melózott, a maradék 2 napban hazajött aludt, szombaton is felkelt, bolt, ebéd, délután alvás, vasárnap pedig sokszor a melóra készült (órák hosszat, és ideges volt tőle).
Ideig-óráig bírtam, de hamarosan már lakótársakként éltünk együtt, semmi program, kirándulás, stb., mert folyton "pihent" - értsd: feküdt az ágyban egész nap szinte.
Ölelés, csókok nem voltak, egy idő után már a szex is megszűnt teljesen, vagy ha volt, 2-3 óráig (!) szenvedett (meg én, mert fájt, kiszáradtam, stb.) vele.
Kb 7:20-kor indul munkába, és legkorábban 6-kor ér haza, de van hogy 7,8-kor. Illetve hétvégente vagy dolgozik, vagy a szuleinél van. Még nem élünk együtt....
Viszont az hogy minden hétvégén otthon van.., nem tudom hogy ezzel is mi lenne, mikor már együtt élünk. Otthon hagy engem, vagy vinne engem is a szüleihez? Azért nekem egyik ötlet sem tetszik, ha ez minden hétvégére szól. Viszont a szülők idősek, 80-koruluek.
Szetintem nem gáz, ha a hétvége szabad. Mi mindketten váltott műszakban dolgozunk kb 300-350 órában, másfél év alatt nem volt közös szabad hétvégénk, kivéve, hogy nyaraltunk egyútt egy hetet.
És? Dolgozni kell. De azért oda kell figyelni a másikra, akár csak kajaközben meghallgatni, megérteni a problémáját, mert a krónikus nemtörődésre nem mentség a fáradtság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!