Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, a kapcsolatotokban zavaró lenne, ha a férfi minden
munkanap után olyan fáradt, mint akit kivacsartak?
Jó, de mit csináljon szerencsétlen? A munkahelyeken nem lehet csak a munka három negyedét megcsinálni.
Ahol biztonságban van az ember, de fejlődni is tud és pénzt is kap, ott dolgozni kell, nincs mese.
Nem én vagyok sztahanovista, hanem egy undorító, kizsákmányoló világban élünk és nem mindenki kapott lakást, autót és taníttatást a szüleitől.
2016. febr. 28. 18:26
# 18 Időpont ma 17:28 - Te valamit nagyon félreértettél abból, amit írtam, tudod, a minimum munka és a túlhajszoltság között is létezik élet és munka. Ha túlhajszolod magad, túl korán kiégsz, a szervezeted fog beinteni és betegséggel ledönt a lábadról. Voltam túlhajszolt magánéleti gondok miatt, mert munka után itthon sem tudtam pihenni, mert egy családtagomnak olyan betegsége van, tudod, egy idő után csak alvásra vágytam és semmire nem tudtam koncentrálni, a munkámban pedig csökkent a teljesítményem, sokat rontottam, csak a munkahelyem jóindulatán múlt, hogy nem lett rosszabb, és nem húzták ki alólam a talajt, illetve kb. utolsó utáni pillanatban ki tudtam venni egy hét szabadságot. Ha nem muszáj, soha nem szabad ilyen szintre jutni, de én kényszerhelyzetben voltam.
2016. febr. 28. 18:33
Lehet. De mondjuk velem az a helyzet, hogy vagy ennyi munkát végzek, vagy keresnek mást helyettem, mert masok meg elvégzik, amire én nemet mondok, és akkor szakmailag kisebb presztízsű helyre vagy sehová tudnék menni. A kisebb presztízsű helyen nem lehet fejlődni, hosszú távon sem tudnék magamnak olyan tudást és plusz képzettségeket biztosítani, amit itt majd tudok, és akkor mondjuk tíz év múlva már pont én kellek majd, mert más nem tudja azt, amit én igen, nincs olyan vizsgája.
2016. febr. 28. 19:38
Én is ilyen voltam sajnos. Magyarisztánban elég nehéz boldogulni ha nincs jó állásod. Hogy mi a megoldás? Hát passz, én kijöttem külföldre, most 33 évesen mondhatom azt hogy végre élek, és nem egy zombi vagyok aki csak dolgozik és egy fityinge sem marad hónap végén
2016. febr. 28. 22:49
Amit leírtál, az alapján igen. Ha sokszor van, hogy későn ér haza.
De még aggasztóbb, hogy ha 7:20-kor indul és 6-ra otthon van, az simán egy átlag munkanap utazással, és az is ennyire kikészíti? Az alá pedig nem nagyon lehet menni..
Ez egyébként egy felfogás is. A párom is ilyen alapból, náluk a családban az a "divat", hogy munka után mindenki hullafáradt és kidől, tévét néznek és ennyi. Eszébe se jutott, hogy munka után még csinálhatna valami mást is.
De úgy tűnik, hogy szépen lassan rá lehet vezetni. Talán nálatok is bejön a dolog. Persze csak apránként, de ha megszokja, akkor egy idő után ő is másképp fogja látni a dolgokat.
2016. febr. 29. 21:37
Figyelj, nincs azzal gond, ha te a munkádat és a saját anyagi biztonságodat helyezed a barátnőd elé, a legtöbb ember így döntene. De ha ennyire nincs szabadidőd, akkor bizony választani kell, hogy munka, vagy párkapcsolat, és el kell fogadni, hogy a kettő együtt nem megy. Azt te is tudod, hogy nem várhatod el, hogy a barátnőd évekre feladja a boldogságát, hogy te karriert építhess (vagy csak jobban, biztonságban élj), meg önmegvalósíthass. Előbb-utóbb a legtöbb nő lelép, mert ő is a saját érdekeit kezdi nézni, és ő is a boldogságot keresi. Szemét világ ez, de sajnos így működik.
2016. febr. 29. 22:35
27/35 A kérdező kommentje:
Így az utolsó két kommentet elnézve, kicsit fura, hogy egyikőtök azt írja, hogy ez egy teljesen normális munkaidő, más meg azt hogy vagy a család vagy a munka. Választani kell.
Én még nemrég kezdtem dolgozni, a szüleim vállalkozók, olyan időbeosztással, ahogy szeretnék.
Szóval nem tudom, hogy akkor ennyi munka miatti távollét mennyire normális.
Én akkor értem haza 6-ra, mikor másfél órát utaztam, és ez nagyon fárasztó. Neki közel van a munkahely, és a túlóra miatt jön később. Azért, ... ez is fárasztó.
Egyébként én vagyok a nő.
Nos, ez valóban teljesen normális munkanap, munkaidő plusz utazás, de ha te ettől meggebedsz, akkor választani kell, vagy munka vagy család, vagy keresel más munkát, amitől kevésbé gebedsz meg. Nem törvényszerű, hogy munka után nincs energiád semmire. Anyukámnak nagyon stresszes munkája van, ő abban valóban nagyon ki tud merülni, de ő már hamarosan nyugdíjba megy, ő már nem vált, ő már nem egy energikus fiatal, fiatalabb korában neki is jobban ment.
2016. márc. 1. 14:19
29/35 A kérdező kommentje:
Ezt neked is tanácsolnám, kérdező, valószínűleg nem olvastad el eléggé figyelmesen a válaszokat.
2016. márc. 1. 14:35
Kapcsolódó kérdések: