Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, a kapcsolatotokban zavaró lenne, ha a férfi minden munkanap után olyan fáradt, mint akit kivacsartak?
Figyelt kérdés
2016. febr. 28. 09:26
31/35 anonim válasza:
Khm. Férfiként csak beleVau:
Ha meg nem dolgozik az a szerencsétlen, akkor miből lesz a nőjének lóvé - akkor meg az lesz a probléma, hogy otthon van, de pénze az nincs, amiből elmehetnének bulikázni...
32/35 anonim válasza:
Sokféle fárasztó munka létezik. Még csak jártam a férjemmel, amikor kapott egy olyan munkát, ami miatt szép lassan hónapok alatt eljutottunk oda, hogy én szakítani akartam. 10óra volt "csak", de olyan szinten lefáradt nem csak testileg, hogy csak vegetált, voltak súrlódásai pár kollégájával, segiteni otthon nem tudott semmiben és arra sem maradt energiája, hogy a közös szabadnapjainkon bármit csináljunk. Borzasztó volt őt igy látni, valami elveszett belőle. Aztán kirúgták. Hála az égnek. Most még többet dolgozik (immár 4 éve), de szereti, amit csinál, a szabadidejében közös programokat szervez, ..., ... Szóval hiába sok a munka, nem mindegy a minőség.
33/35 anonim válasza:
31-es...mégis miért gondolja azt még ma is a férfiak egy jó része, hogy a férfi a nőnek keresi a pénzt? Biztos vannak ilyen ingyenélő nőcskék (meg pasik is, de ezt hagyjuk), de könyörgök, ez a 21. század! A nők ugyanúgy dolgoznak, mint a férfiak! Hiába jössz ezzel a szöveggel, hogy kell a csajnak a "bulikára" a pénz... Valóban egyszerűbb beszólogatni, mint értelmes választ adni, mert hát az ugye már nehezebb lenne...Csak a férfiak hiszik, hogy el kell tartaniuk a nőt...nem viccből tanulunk szakmát, vagy megyünk egyetemre. Most nem rosszindulatból mondom ezeket! Csak nem kéne így gondolkodnod a nőkről... :/
34/35 anonim válasza:
A férfi a családfő, ő keresi a pénzt. Ha a nő keresi, akkor is a férfi.
35/35 anonim válasza:
Persze hogy rá lehet vezetni! Nálunk a párom kezdte el ezt, bármit kértem ő fáradt volt (én is dolgozom) Meguntam és beszéltem vele, azóta jobb, sőt van hogy ő hív hogy menjünk el valahova:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!