Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bántalmazott Nők ti, hogy élitek meg ha a
kapcsolatotokban a párotok gyakran megver? Szidalmaz?
Figyelt kérdés
Vàrom azokbak a kommentheit, akik ilyen kapcsolatban élnek, vagy éltek..Siker sztorik, bàrmi jöhet ezzel kapcsolatban..Sajnos én is ilyen kapcsolatban élek..És nem tudom mitévő legyek.Sokan azt gondoljàk, hogy "miért nem hagyod el"?
Én ezt csinálnám,megismerkednék egy férfivel.Titokban találkozgatnék vele,akitől kapnék annyi szeretetet,lelki feltöltődést,támogatást,míg elérném azt a lelki erő szintet,hogy megérjen bennem a szakítás gondolata.Közben minden nap gondolnék azokra a pillanatokra,amik a legjobban fájtak amikor az ütések történtek.Mert azt nem hiszem el hogy nem érzel dühöt ha erre gondolsz.Megpróbálnám kívülről nézni az esetet,hogy ez mennyire szánalmas,és tudatosítani hogy ez nem kapcsolat.Aztán ha már kezd fény gyúlni az agyamba,elég erős vagyok,új életet kezdenék egy új helyen,még munkásszállóra is elmennék ha nem lenne pénzem,hogy ne emlékeztessen semmi az exemre.Szó nélkül lépnék le persze,hogy ne legyen gond,minden kapcsolattartási formát megszakítanék.Ha egyszer majd ezt meg tudod csinálni,és visszanézel,a fejedet fogod fogni hogy lehettél ekkora mamlasz hogy ebben benne voltál.
2017. aug. 18. 16:56
12/19 anonim válasza:
Nem tudom milyen lehet ez, de azt tudom hogy a párkapcsolatban elvileg szeret a másik és én is viszont szeretem. Hol van ott szeretet ahol bántalmaznak szóban vagy tettekben? Ki lehet ezt beszélni, lehet védeni a másikat, de az nem szeretet ha bántanak.
2017. aug. 18. 17:13
13/19 A kérdező kommentje:
11/12-es pont ezen torom en is a fejemet, hogy se szo, se beszed, lelepek a francba!
2017. aug. 18. 17:16
14/19 anonim válasza:
Persze 11!
Aztàn rájön az ura, hogy kikacsongat ès jól megrendezi a kèrdező fogsorát!!!
Már bocs, de ehhez nagyon gyengènek ès elnyomottnak kell lenni! Neked nincs apád, anyád, testvèred, barátnőd???
Nincs más lehetősèg, mint megszoksz vagy megszõksz!
2017. aug. 18. 17:19
15/19 Bence_ válasza:
Önbizalom hiány. Azt gondolod, hogy nélküle életképtelen vagy. Szükséged van rá. Egyedül léttől félsz. Vele való kapcsolat ugyan rossz de kiszámítható.
Megsúgom, hogy nagy valószínűséggel neki van rád szüksége, ezért olyan izgatott amikor önálló gondolatod lesz. Félő, hogy le lépsz.
De, bele tudok gondolni, és azt mondom, hülye vagy. Pont, aki élvezi, hogy bántják.
Engem is bántott az exem szexuálisan. Két nap után már nem voltunk együtt, ő meg nem értette, miért baj, hogy néha "elkap"...
Barátnőm is, jaj, erőszakoskodik, meg néha megszorítja a párja, de nem tud elszakadni tőle.
Hozzám költözni nem szeretne, stb.
2017. aug. 19. 17:38
17/19 anonim válasza:
Nos ,aki azt gondolja, hogy előre tudható: téved. A férjem 14 év után hülyült meg. Nem, nem voltam hisztis pcsa, nem bántottam soha. Rendmániás lett. Rend volt, de higy szaralak vafyok, mert nem felfele áll a regény címe.... az baj.
2017. aug. 29. 14:26
18/19 anonim válasza:
Elvesztettem magam.
2017. aug. 29. 14:31
19/19 anonim válasza:
Nrm ìrtam még? Otthagytam. 2 évig egyengettem, nem volt jó neki. Igyon akkor, dobja el a 9 éves fiunkat a piáért, dobja el a 20 éves kaocsolatunkat. Én egyedük felnevelem a fiunkat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!