Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az agressziv idegbetegek miért nem szedik a nyugtatójukat? Direkt?
Ha tudja jól, hogy ezzel gondokat okoz a párjának es a kapcsolatban. Akkor miert nem szedi, hogy műkődőképes legyen?
Direkt, szándékosan?
(Beteg féltékenység, féltékenységi fóbiák, dührohamok)
17!
Ő nem látja olyan súlyosan a saját állapotát, mivel beteg. Konzultálj az orvosával is, tudjon róla, hogy nem szedi a gyógyszereket.
Sajnos nem lehet mindenkit megmenteni, elhiszem, hogy neked ez fáj és rosszul esik, de a saját nyugalmad érdekében szerintem el kéne engedned ezt az embert
23!
Ha szeretnéd őt megmenteni, akkor első körben keressetek egy jobb orvost, aki foglalkozik is a betegével.
De én még mindig azt mondom, hogy ha nem akarsz te magad rámenni erre az egészre, akkor inkább engedd el...
Eleve ő saját maga sem foglalkozik a betegségevel. Ugyanis ha szedi akkor normális, ha nem szedi meg veszélyes.
Csak ennyit foglalkozik vele hogy feliratja. Néha "kiüti" magát a nyugtatoval(azaz nem szedi rendszerrel csak alkalmanként) de ujabban alkalmanként sem szedi.
A legnagyobb kirohanásainál sem.
Muszáj lesz elengedni en is azt látom.
Es ezert is a kérdés, hogy valójában ez lenne a célja, hogy lépjek le? :(
26!
Igen,ez lenne.
Látszik, hogy a szíveden viseled a dolgot, de sajnos ebbe te magad fogsz tönkremenni. Le kell lépned, mielőtt testi bántalmaszásig fajul a helyzet
Szóval a betegsége mögé akar bújni, mintha azért kéne lelépnem mert agresszív, közben azért agresszív, hogy lelépjek :(
Ez a tudat,nfáj úgy rendesen.
Nem biztos, hogy azért csinálja, hogy ezzel elüldözzön téged. Lehet csak ennyire leszarja, hogy neked mi lenne a jó. Neki ha nincs kedve szedni, akkor nem teszi, a következményekkel meg nem foglalkozik.
Én erre tippelnék, de ez se jobb, te mindenképp akkor jársz a legjobban, ha elhagyod és többet nem is tartod vele a kapcsolatot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!