Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az agressziv idegbetegek miért nem szedik a nyugtatójukat? Direkt?

Figyelt kérdés

Ha tudja jól, hogy ezzel gondokat okoz a párjának es a kapcsolatban. Akkor miert nem szedi, hogy műkődőképes legyen?

Direkt, szándékosan?

(Beteg féltékenység, féltékenységi fóbiák, dührohamok)

#nem tesz ellene
2022. márc. 22. 10:59
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

9 nem a gyogyszere érdekel hanem a saját épségem.

Ahelyett pl hogy megölne, bevehetné inkabb a nyugtatóját.

2022. márc. 22. 11:28
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Ismerünk olyat, aki azzal ment el dokihoz, hogy “doktor úr! Én egy kapcsolatromboló, egoista, nárcisztikus idegbeteg vagyok, minden emberi kapcsolatom erre ment rá, kérem segítsen!”

Na ugye.

(P.S. előző kérdés: “Gyógyszer szedés új pár mellett? Titkolod valamennyire?” Valamiért ma alacsonyan gurulnak a gyógyszerek :D)

2022. márc. 22. 11:31
 13/29 A kérdező kommentje:

Es ha nem veszi be, az nekem olyan, mintha szándékosan akarna bántamazni.

De akkor az a válasz, hogy egyszeruen csak betegségtudata nincs. Es szerinte ő normális mikor dührohamai vannak.es en tehetek arrol.

2022. márc. 22. 11:32
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Sokan félnek az antidepresszánsok mellékhatásaitól, mivel tompulást, szexuális problémákat okoz némelyik.

Gondolom ő maga nem érzi elég súlyosnak a helyzetét, így feleslegesnek tartja szedni a gyógyszereket. Viszont ha olyan rossz a helyzet, hogy már gyilkossággal fenyegetőzik akkor én mindenképpen lelépnék tőle. Nem vagyok benne biztos, hogy ezen tudna segíteni pár pirula...

15/29 A kérdező kommentje:

12 ezt nem értem.

Ő azzal ment a dokihoz hogy nyugtatot kér. Az meg felirta. Pont.

A másik kérdesrol ugrott be nekem. Azt en is olvastam.

16/29 anonim ***** válasza:
96%

Ahelyett hogy lenne annyi eszed és szakítanál, és nem kellene a problémátokat a gyógyszerre fogni. Ez csak kifogáskeresés a részedről, képtelen vagy kimondani hogy vége és kilépni. Ha tényleg érdekelne a saját épséged, már szakíthattál volna. Neked mert a társfüggésre kellene valami bogyót szedni.

17/29 A kérdező kommentje:

14 van annyira súlyos, hogy rámegyünk.

Ezért is érdekelne mintha ez őt nem érdekelné...?

2022. márc. 22. 11:33
 18/29 A kérdező kommentje:

Nem érdekli hogy ha bántalmaz, otthagyom? Ahelyett, hogy bevenné?

Tehát direkt bántalmaz?

2022. márc. 22. 11:35
 19/29 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül, vannak vény nélküli nyugtató hatású szerek is, ezért kérdeztem.

Amúgy nincs betegségtudata valószínűleg.

2022. márc. 22. 11:35
 20/29 A kérdező kommentje:

16

2 napja külön vagyunk.

Es azon agyalok direkt csinálja e, hogy ne lehessek vele.

2022. márc. 22. 11:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!