Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az agressziv idegbetegek miért nem szedik a nyugtatójukat? Direkt?
Ha tudja jól, hogy ezzel gondokat okoz a párjának es a kapcsolatban. Akkor miert nem szedi, hogy műkődőképes legyen?
Direkt, szándékosan?
(Beteg féltékenység, féltékenységi fóbiák, dührohamok)
9 nem a gyogyszere érdekel hanem a saját épségem.
Ahelyett pl hogy megölne, bevehetné inkabb a nyugtatóját.
Ismerünk olyat, aki azzal ment el dokihoz, hogy “doktor úr! Én egy kapcsolatromboló, egoista, nárcisztikus idegbeteg vagyok, minden emberi kapcsolatom erre ment rá, kérem segítsen!”
Na ugye.
(P.S. előző kérdés: “Gyógyszer szedés új pár mellett? Titkolod valamennyire?” Valamiért ma alacsonyan gurulnak a gyógyszerek :D)
Es ha nem veszi be, az nekem olyan, mintha szándékosan akarna bántamazni.
De akkor az a válasz, hogy egyszeruen csak betegségtudata nincs. Es szerinte ő normális mikor dührohamai vannak.es en tehetek arrol.
Sokan félnek az antidepresszánsok mellékhatásaitól, mivel tompulást, szexuális problémákat okoz némelyik.
Gondolom ő maga nem érzi elég súlyosnak a helyzetét, így feleslegesnek tartja szedni a gyógyszereket. Viszont ha olyan rossz a helyzet, hogy már gyilkossággal fenyegetőzik akkor én mindenképpen lelépnék tőle. Nem vagyok benne biztos, hogy ezen tudna segíteni pár pirula...
12 ezt nem értem.
Ő azzal ment a dokihoz hogy nyugtatot kér. Az meg felirta. Pont.
A másik kérdesrol ugrott be nekem. Azt en is olvastam.
Ahelyett hogy lenne annyi eszed és szakítanál, és nem kellene a problémátokat a gyógyszerre fogni. Ez csak kifogáskeresés a részedről, képtelen vagy kimondani hogy vége és kilépni. Ha tényleg érdekelne a saját épséged, már szakíthattál volna. Neked mert a társfüggésre kellene valami bogyót szedni.
14 van annyira súlyos, hogy rámegyünk.
Ezért is érdekelne mintha ez őt nem érdekelné...?
Nem érdekli hogy ha bántalmaz, otthagyom? Ahelyett, hogy bevenné?
Tehát direkt bántalmaz?
Nem feltétlenül, vannak vény nélküli nyugtató hatású szerek is, ezért kérdeztem.
Amúgy nincs betegségtudata valószínűleg.
16
2 napja külön vagyunk.
Es azon agyalok direkt csinálja e, hogy ne lehessek vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!