Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet a megalázottságbó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet a megalázottságból kijönni kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Pl ha a párod gúnyolt bántott lehordott mindennek, a leggusztustalanabb szavakkal, amiket másnak nem lenne képe mondani, fenyegetett lealázott stb

A fenyegetettség miatt szakitani nem tudsz. Hanem próbálsz humánus megoldásokat keresni. Kivárni, míg önszántábol egyszer otthagy.

(Amugy az ilyenek miért kötődnek ragaszkodnak ahhoz, akit nem is szeretnek, hanem lealáznak, ha anyagi es semmiféle kényszerkörülmény nincs egyutt élni sem, együtt lenni sem??)

Es szóval másnap próbál kedves lenni meg a szerelméről győzködni. Miközben azért kimosolyog közben és ami a fentieket tekintve is hazugság. De muszáj rá "bólogatni".

És akkor van az a felállás, hogy az egyik porig van alázva, a másik meg (magában)vigyorog rajta.

Dr kérdezi, hogy mit tegyen ahhoz hogy kibékítse a megalázottat, hogy az ne érezze magát ugy?

2022. márc. 17. 09:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
100%
9# Ha tényleg ennyire gáz a helyzet, nincs mese, be kell szerezni pár verőembert, akik megszorongatják kicsit a tökeit. Vagy marad a rendőrség. Ha már humánus megoldást akarsz, én inkább rendőrségre mennék.
2022. márc. 17. 09:46
 12/71 A kérdező kommentje:
*költözz
2022. márc. 17. 09:47
 13/71 anonim ***** válasza:
100%

Akkor próbálj meg immunissá válni, elengedni a füled mellett amiket mond, ha esetleg testi bántalmazásra kerülne a sor, tűrd alázattal!

Sok sikert hozzá!

Önként nem fog lelépni!

2022. márc. 17. 09:47
 14/71 A kérdező kommentje:

De te se érted 11

Ha bevonnám a rendőröket egyenesen elkapálhatnám magam.

Most komolyan értetlen itt mindenki?

Ha a kérdésre nem megy válaszolni en köszöntem.

2022. márc. 17. 09:48
 15/71 A kérdező kommentje:

Privit köszi, a pszichológiáját értem.

Ő ennek örül ezek szerint, ha vkit alázhat.

De most minek van egy ilyen kapcsolatban akkor azzal akit aláz? Nem tiszteli nem szereti miert nem keres olyat akit szeret vagy akármi.

2022. márc. 17. 09:50
 16/71 anonim ***** válasza:
100%

15# Azért, mert kell neki egy alany, akin kiélheti az agresszióját. Ebben az esetben te vagy az, aki csendben tűr. Megsúgom, kevés az esély, hogy önként lelépjen.

14# Oké, értem, de akkor tényleg nincs más út, mint az, hogy ölbe tett kézzel ülsz és vársz, hogy ne bántson. Szerintem meg nincs rosszabb ennél. Még az elkapálás is jobb, mint a lassú halál

2022. márc. 17. 09:52
 17/71 anonim ***** válasza:
100%
Azért van azzal,mert az alázható - s kielégül, hogy mocskolhatja, fenyegetheti. Elmenni nem fogsz, mert nem akarsz. Ha meg önbecsülésed révén rendet tennél, kit alázzon?
2022. márc. 17. 09:52
 18/71 Noren1989 ***** válasza:
100%

Amúgy fizettél már elő sírhelyre?

Fejfa megvan?

2022. márc. 17. 09:56
 19/71 A kérdező kommentje:

Nem tudok.

Önbecsülés meg nem létezik bántalmazás alatt. Állj ki magadert egy 100 kg-sal szemben buszkén nagy arccal..

2022. márc. 17. 09:56
 20/71 A kérdező kommentje:

18 igen vannak nők akik így jártak. Valszeg mert feljelentést tettek es hasonlok.

Igen komoly a baj.

2022. márc. 17. 09:58
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!