Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom folyton alszik...mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom folyton alszik...mit csináljak?

Figyelt kérdés

Folyton elalszik, amikor nála vagyok. Nem csinálunk soha semmit. 12+ órákat tölt alvással és sokszor kajálunk majd visszafekszik aludni. Egyszer volt, hogy egy kávézóban ültünk egy barátnőmmel és vele és ott is elaludt egy másfél órára. Gimnázium utolsó évében van én másodéves vagyok egyetemen.

Szinte minden hétvégén áthív, mert azt mondta, hogy szereti, hogy ottvagyok. Most viszont arra a konklúzióra jutottunk, hogy jobb, ha nem megyek, mert ő túl lusta.

Mit csináljak ebben a helyzetben?

2022. márc. 13. 09:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%
ez így kuka
2022. márc. 13. 11:55
 12/20 anonim ***** válasza:
62%

Nekem a barátnőm ilyen, mindig az alvás az első. Ő volt orvosnál semmi komoly baja nincs.

Ha 1000éve lenne amin csak pihenhetne akkor se tudná kipihenni magát. Irodába dolgozik szóval ez sem indok az ilyen szintű alvás igényre.

Múltkor 5hetet volt itthon és minden nap délig aludt,pihent délután telózott és tvzett és mégis az 5hét utáni első munkanap végén olyan fáradt volt mint aki 2éve éjjel nappal dolgozott volna és nem tudott pihenni jó ideje már..

2022. márc. 13. 13:05
 13/20 anonim ***** válasza:
94%

Kuka a pasi.

Legyen mar eszed...

2022. márc. 13. 13:35
 14/20 anonim ***** válasza:
87%

Haha méghogy betegség. Exem volt ilyen, egész nap fenn püfölte a gépét (meg nőkkel ismerkedett neten, mint utólag kiderült :D) aztán egész nap,mikor találkoztunk döglött,aludt.

Iszonyat idegesítő még az emléke is annak, hogy vártam a közös programot, erre bealudt, nem volt képes éjjel aludni,inkább a játék.

Az ilyen pasi KUKA, mert egy nagy nulla az élet mellette, járjon össze vele aludni az akinek 2anyja van...

2022. márc. 13. 17:06
 15/20 anonim ***** válasza:
94%
*egész éjjel fenn püfölte a gépét
2022. márc. 13. 17:06
 16/20 anonim ***** válasza:
79%
Minél hamarabb orvoshoz kéne mennie, ha erre sem hajlandó akkor lapát:D
2022. márc. 13. 17:37
 17/20 anonim ***** válasza:
82%

Volt olyan nőm, aki mellett mindig aludtam. Meg olyan is, hogy sose aludtam volna mellette.

Ha nem jó, akkor hagyni kell a francba.

2022. márc. 14. 02:36
 18/20 anonim ***** válasza:
50%

Hagyd aludni.

És keress mást.

2022. márc. 16. 16:10
 19/20 A kérdező kommentje:
17-es. hát igen, de elvileg ő mindenkivel ezt csinálja...állítása szerint legalábbis
2022. márc. 17. 12:43
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Eleg gaz.

Majd csaladalapitasnal is ezt csinaljon?

2022. márc. 17. 13:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!