Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom folyton alszik...mit csináljak?
Folyton elalszik, amikor nála vagyok. Nem csinálunk soha semmit. 12+ órákat tölt alvással és sokszor kajálunk majd visszafekszik aludni. Egyszer volt, hogy egy kávézóban ültünk egy barátnőmmel és vele és ott is elaludt egy másfél órára. Gimnázium utolsó évében van én másodéves vagyok egyetemen.
Szinte minden hétvégén áthív, mert azt mondta, hogy szereti, hogy ottvagyok. Most viszont arra a konklúzióra jutottunk, hogy jobb, ha nem megyek, mert ő túl lusta.
Mit csináljak ebben a helyzetben?
12 óra alvás életveszélyes. Valamelyik szerve nem működik.
Azonnal orvoshoz vele
2!
És mit mondott?
Szerintem jelezd neki, hogy ha nem képes orvoshoz menni a saját egészsége miatt és változtatni a helyzeten akkor elhagyod
Az én első kapcsolatom is ilyen volt, a srác viszont napi szinten sportolt mellette, de így is 12-14 órákat aludt, szabad időnkben pedig csak feküdtünk és filmeztunk, mint a nyugdíjasok. Én nem erre vágytam, úgyhogy szakítottam, miután atragtam neki százszor a témát, hogy most kene programozni, amíg fiatalok vagyunk. Azóta lett olyan párom, akivel mindig mindenhova el lehet menni, ő pedig a mostani nojevel döglik egész nap.
Ez nem fog változni, erre sajnos ne számíts. :/
23N
6-os.
igen én is így vagyok vele.
Nem kell mindig vlmi hatalmas programot csinálni. de pl. süthetnénk együtt sütit néha vagy mivel mindketten tudunk hangszeren játszani, így mondjuk játszhatnánk együtt...de nem nagyon van erre igénye
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!