Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálsz, ha a párod azt mondja, hogy nem ad nőnapi ajándékot, mivel nem érsz el a női szintig, alatta vagy jócskán, nem jár, nem érdemled meg?
-Mackóka ebédeltél már?
-Nem…
-Akkor igyekezz, anyád főzött! Ja és vidd kérlek a cuccaidat is, hiszen nincsen helye egy ilyen szuper mackónak egy ilyen szinten aluli mackó lány mellett…! Azt nem is mondtam, hogy a szomszéd Pisti milyen gyönyörű csokrot hozott, csak úgy csillogott a szeme hozzá:) Én is azt vettem észre, hogy csak úgy ver a mackó szívem. Nem hagyhatom, hogy baja essék:)
Nyuszi szívesen segítek csomagolni, hozd kérlek a bőröndödet. Siess, nem érek rá sokáig, programom van:)
Azért nagyon kíváncsi lennék a férj verziójára is.
Hogy valaki ilyet mondjon a párjának hatalmas tüskének kell lennie a szívében.
Biztos vagyok benne, hogy nem eredendően gonosz, csak valamivel annyira felmérgesítetted, hogy kifakadt.
Milyen a szex? Milyen a főztöd? Hogy áll a lakás? Hány kiló vagy? Stb stb
Próbáld a helyébe képzelni magad egy napra
9-es, szóval ha egy emberrel nem jó a szex, rossz a főztje vagy felszed X kilót, akkor már el lehet hordani a sárga földig? Hm, érdekes meglátás.
Én ilyet még anbak se mondok, akit utálok, nemhogy a páromnak. Persze vannak olyan debilek, akik még ilyenkor is a másik felet kérdezgetnék, hogy "Oh Pistike, hát miért mondtál ilyen csúnyát?"
Azért, te fogyatékos, mert egy féreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!