Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom sosem vesz nekem ajándékot. Másnál előfordul ilyesmi, hogy lehet ezt elfogadni?
Az ajándékozás az egyik szeretetnyelv. Úgy látszik, hogy az övé nem ez.
Az enyém se az, nagyon nem, ami azt jelenti, hogy én nem szeretek ajándékozni, és nem is tudok. Nincsenek épkézláb ötleteim, ha nagyon muszáj, akkor letudom valahogy, de az egész nekem egy nyűg. Azt se szeretem, ha én kapok valamit, nekem az nem jelent semmit. A párom ugyanilyen, szóval mi örülünk, hogy ennyire egyetértünk ebben. Mi se ajándékozunk soha semmit egymásnak, inkább utazunk, vagy elmegyünk enni valahova.
Ha a párod más módon kimutatja, hogy szeret téged és ezt érzed is, akkor fogadd el őt így, mert ettől még nem rossz ember.
Szerintem meg vegyen erőt magán, ha tudja, hogy neked ez fontos.
Utolsó valaszolóból kiindulva te alkalmazkodj hozzá, mert őneki nem ez a szeretetnyelve, a te szeretetnyelved meg le van tojva.
Hát szerintem nem így működik.
Nem egy olyan nagy dolog évente legalább egyszer valakinek venni valamit, akár egy csokor virágot a születésnapjára, ha nincs fantáziája. Mi van akkor ha olyan helyzetbe kerültök, hogy ennél nagyobb dologra, teljesítményre, áldozatra lenne szükség az ő részéről? Ha egy apróságot se tud megtenni érted, amivel örömet okozhatna? Persze az ajándékot elfogadja, pedig neki nem az a szeretetnyelve. Érdekes.
Én mennyire ruhellek ajándékot kapni és én se adok.
Ez a tárgy vásárlás szembe megy mindennel ami szeretet
Érdekes dolog ez. Sokan belemagyaráznak vmi modern zöld/környezettudatos maszlagot, hogy az ajándékozás egyenlő azzal hogy kinyírsz egy jegesmedvét, de azért az ajándékozás mégiscsak az emberi faj, a kultúránk egyik talán legősibb szokása.
Már az ősemberek is megajándékozták egymást bizonyos esetekben. Persze nem szülinapra meg névnapra, de igenis az ajándék mint olyan gyakorlatilag egyidős az értelmes lények megjelenésével.
Nem csak tárgyat lehet ajándékozni, illetve nem csak műanyag sz . rokat, vagy tervezett elavuló másfél évig működő Android telefont, hanem bizony lehet olyan ajándékot is adni ami életre szól. Legyen az tárgy vagy élmény.
Ennek ellenére nem mondom azt hogy a szeretet egyetlen kinyilvánítási formája az ajándékozás, csak azt hogy ha valaki elvi okokból nem ajándékoz, ott vmi baj van fejben. Lehet persze más oka is, pl. így nevelték, vagy vmi trauma.
Ki kéne deríteni miért van ez, kérdezd meg tőle..
Lehet szakitani ha nem illetek össze.
Ha nem akkor viszont fogd be a szád.
Ja hogy akkor vissza kéne menni a piacra, és a kutyának nem kellesz.
Hát így jártál.
Te választottad ezt az embert élvezd.
Tököm kivan az ilyen mártír pkel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!