Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom sosem vesz nekem ajándékot. Másnál előfordul ilyesmi, hogy lehet ezt elfogadni?

Figyelt kérdés
Sem karácsonyra, sem születésnapra, sem évfordulóra. Pedig mondtam neki, hogy örülnék az ajándéknak. Két éve vagyunk együtt és most karácsonyra megbeszéltük, hogy adunk ajándékot, de végül ő nem adott. Nagyon csalódott vagyok. Számomra ez olyan érzés, mintha nem érnék neki ennyit sem. Pedig kedves, jó srác, de ez elkezdett már zavarni. Túlreagálom?

2022. jan. 4. 19:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
85%

"Ez a tárgy vásárlás szembe megy mindennel ami szeretet"

Persze, 8-as. Mondjuk egy tea válogatás, amiből a kedves megiszik téli estéken egy-egy finom teát, egy doboz csoki, amiből időnként elmajszol egy darabot, ez "tárgy vásárlás".

Nem tudom, hányféleképpen lehet még a bunkóságot, gyökérséget, a másik ember szarba se vevését magyarázni.

2022. jan. 5. 10:03
 12/29 anonim ***** válasza:
81%

"megbeszéltük, hogy adunk ajándékot, de végül ő nem adott"

Tényleg nem érzékelik egyesek, hogy EZ A GÁZ??? Lehet itt magyarázni, hogy az ajándék nem fontos nektek meg stb., de ha egyszer meg lett beszélve, hogy LESZ AJÁNDÉKOZÁS, 2 ÉV ALATT EGYSZER, és a pasi egy bonbont nem volt képes adni a nőjének, az valaki szerint oké, mert hát felesleges??? Nem sült le a bőr a képéről, hogy a nője készült, ő meg ott állt mint egy fsz hogy még egy tábla csokit se hoztam??? Hát fordítva is égett a fejem, mikor pl. rokonokkal megbeszéltük, hogy NEM ajándékozunk Karácsonykor, és a nagymamám képes úgy idejönni hogy hozott kávét, csokit stb., mikor tudja hogy mi nem vettünk semmit senkinek mert ÍGY LETT MEGBESZÉLVE... És ennek ellenére gáznak éreztem magam, hogy én meg nem adok semmit...

2022. jan. 5. 11:00
 13/29 anonim ***** válasza:
0%
12. Ha olyan hülye hogy vele van akkor nem tudom sajnálni.
2022. jan. 5. 15:53
 14/29 anonim ***** válasza:
0%
11: lehet, én ettől függetlenül nem veszek akkor se semmit és nem fogadok el ajándékot.
2022. jan. 5. 19:59
 15/29 anonim ***** válasza:
50%

Jelen.

3 év alatt kaptam kettő parfümöt, mindkettőt az első évben.

Azóta se semmit

2022. jan. 20. 23:30
 16/29 anonim ***** válasza:
22%

15. Megérdemled.

Nem kötelező vele lenni.

Ja hogy akkor nem jútnál előre, ha muszáj valakin élősködnöd akkor legalább csináld kussban.

2022. jan. 21. 05:52
 17/29 anonim ***** válasza:
76%
baromi nagy élősködő lehet egy olyan smucig ember mellett, aki 2 üveg parfümöt vett neki évek alatt :D
2022. jan. 21. 08:26
 18/29 anonim ***** válasza:
18%

Én soha nem vettem parfümöt, ellenben villog a barátnői előtt a 14 milliós autóval.

Akkor smucig vagyok én is de ha elveszem a kocsit és parfümöt adok neki cserébe akkor egy igazi gennylada :)

Végülis csak dönteni kell hogy melyik a rosszabb

2022. jan. 21. 08:32
 19/29 anonim ***** válasza:
0%

17. Igen az, gazdaságilag kihasznál egy férfit akit nem szeret.

Ha lenne egy kis gerince otthagyná ezt a barmot, csak ciki lenne anyuékhoz hazamenni. Meg az éltszinvonalából se akar alábbadni.

Az biztos hogy nem szeretetből van a pasival.

2022. jan. 21. 09:00
 20/29 anonim ***** válasza:
69%
de te mégis miről beszélsz? azt írta a 15-ös, hogy semmit nem kap a faszijától. akkor mégis milyen kihasználásról, meg anyuékhoz hazamenésről beszélsz? ne magadból induljál már ki
2022. jan. 21. 10:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!