Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemtől nem kaptam semmit sem karácsonyra, pedig én vettem neki ajándékot. Most nem állunk szóba egymással. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2021. dec. 24. 21:41
1/43 anonim válasza:
Azta...
Mit mondott, miért nem készült?
2/43 anonim válasza:
2 lehetőség. Elfelejted az egészet és éltek tovább. Másik lehetőség a válás.
3/43 anonim válasza:
Mit tegyél? Pl ne drámázz, ne csinálj játszmát. Ez a nem szólunk egymáshoz ez játszma. Üljetek le és beszéljétek meg!
4/43 anonim válasza:
Érdekes!
Mit mondott miért nem kaptál tőle ajándékot?
6/43 anonim válasza:
Nekem a volt párom nem vett soha semmit.
Se karácsonyra, se szülinapra. Soha semmit.
De nem ezért mentünk szét.
Ez a nem szólunk egymáshoz dolog teljesen jó. Kb 6 évesen.
Felnőttek vagytok, beszéljétek meg.
7/43 anonim válasza:
Tavaly még vett? Mi a szokás, mi a megbeszélés? Van pénze? Gyerekek vannak, ők kaptak?
8/43 anonim válasza:
Mondjuk kevesebbet kamuzzál, troll...
9/43 anonim válasza:
#8. Nem értem!
A szülinap, névnap, évforduló, karácsony mind olyan ünnepekek amiket illik megünnepelni.
10/43 anonim válasza:
A volt férjem a gyerekekkel és velem töltötte a szentestét. Én kaptam ajándékot a volt férjemtől, ő is tőlem. Nem tudom, talán mindkettőtöknek fel kéne nőni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!