Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ha a párod az exével vesz ajándékot a közös gyereküknek?
Figyelt kérdés
Karácsonyra a párom a gyerekének nagyobb értékű ajándékot vett,mondta összeadjuk a pénzt ,mondtam rendben,úgyse tudom mit vegyek neki.Erre azt mondta nem velem akar közösen venni,hanem az exével,akivel közös a gyerek.Pedig elvileg nincsenek is annyira jóban,pár hónapja veszekedtek a gyerek miatt,mert késik a tartásdíjjal.2022. jan. 3. 17:10
1/17 anonim válasza:
Nem. A közös gyerekük akkor is, ha nem egy pár. Most mi értelme van két kisebb ajándékot venni, amire lehet, nincs szüksége a gyereknek, nem akarja, nem örülne neki, amikor ha összedobják a pénzt, akkor vehetnek egy nagyobb értékű dolgot, aminek a gyerek tényleg hasznát veszi/örömet okoz neki.
2/17 anonim válasza:
Engem zavarna. Nem feltétlenül az, hogy közösen vesz / összedobják a pénzt, hanem hogy én ebből miért maradok ki, hogy én miért nem adhatok bele, miért az a hozzáállás, hogy "nem veled fogom közösen venni!!!" - már ha jól értem, és itt az a gond, hogy ketten dobják össze az ajándékra a pénzt, és úgy érted a közösen vásárlást, nem úgy, elmennek ketten a boltba. Utóbbival nem lenne bajom, ha pl. olyan cuccot vesz az ex, amihez a párom jobban ért, pl. az ex lóf...t nem ért a számítógépekhez, a párod meg igen, és akkor együtt elmennek megnézni a választékot (nyilván, ha közben tartják a 3 lépés távolságot, és nem ezzel a jeligével mennek el randizni meg himihumizni).
3/17 anonim válasza:
Szerintem ez tök normális. Az övék a gyerek, az a minimum hogy törődik vele. Attól hogy az exe még közös gyerek.
4/17 anonim válasza:
Én is az exemmel vettem közösen ajándékot a lányomnak, mivel mi vagyunk a szülei. Mégis mi a gond ezzel? Múltkor veszekedtek, most meg normálisan meg tudtek egyezni. Ez pont hogy pozitív fejlődés.
5/17 anonim válasza:
Nem. Az én férjem is elvált közös gyerek is van. A kapcsolatunk eleje óta (20 éve) megértettem hogy el kell fogadni ilyen eseteket. Is. Ez természetes dolog. Nem a gyerek tehet róla hogy megszületett. A féltékenykedéssel a gyerek sérül érzelmileg. A jó kapcsolat az elvált szülök közt és az új kapcsolat között létfontosságú a gyerek érdekében hogy mindenki maximálisan boldog legyen. A régi társa gyerek által mindig a párod életében marad. El kell fogadni mert ha nem abból csak baj lesz! Egy normális szülönek az elsö a gyermeke boldogsága.
6/17 anonim válasza:
Szerintem pont hogy forditva szokta zavarni a noket, higy neki is bele kell adni pedig nem is ove a gyerek. Amugy meg orulnek ha a parom lehetoleg meholdana a gyerek dolgait maga, nem en lennek a potanyu csicska bankautomata. Idealis esetben en nekem csak amolyan baratfelenek kellene lenni. Vennek egy apro ajandekot, olyat aminek orul a gyerek, a szukseges holmikat meg dobjak ossze a szulok.
7/17 A kérdező kommentje:
Annyit azért hozzáteszek két évig le se kakilta a gyereket,most meg hirtelen mintaapuci lett belole.
2022. jan. 3. 17:56
9/17 anonim válasza:
#7 mert mondjuk rájött hogy a gyereknek egy apára van szüksége? Komolyan jobban örülnél ha egy felelőtle, csóró pasid lenne? Örülni kéne hogy nem neked kell álni az ajándékot és a volt feleséggel is meg tudtak egyezni.
10/17 anonim válasza:
Végre megjött az esze. Egy újabb pozitív dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!