Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ha a párod az exével vesz ajándékot a közös gyereküknek?
Figyelt kérdés
Karácsonyra a párom a gyerekének nagyobb értékű ajándékot vett,mondta összeadjuk a pénzt ,mondtam rendben,úgyse tudom mit vegyek neki.Erre azt mondta nem velem akar közösen venni,hanem az exével,akivel közös a gyerek.Pedig elvileg nincsenek is annyira jóban,pár hónapja veszekedtek a gyerek miatt,mert késik a tartásdíjjal.2022. jan. 3. 17:10
11/17 A kérdező kommentje:
9, valamit félreértettél én férfi vagyok és az én párom -a gyerek anyja-pont a feleőtlen csóró pasival,aki elhagyta a családot ,mert olyanja volt,vett közös ajándékot a gyereknek.
2022. jan. 3. 19:19
12/17 anonim válasza:
Két év után engem is zavarna, hogyha eddig nem ez volt a felállás. Ha csak tavaly karácsonykor volt másképp, akkor még nem lenne annyira zavaró.
De szerintem ez tipikusan olyan, hogy zavar(na), de túl kell rajta lépni, jövőre meg adhatsz te közösen a pároddal, csak időben kezd el intézni.
13/17 anonim válasza:
Ja, akkor én is félreértettelek. Azt hittem a te párod nem foglalkozott eddig a gyerekkel, és most ajándékott vett a másik szülővel, és ez téged zavar. Ezek szerint akkor ti nevelitek a gyereket, és az ex nem foglalkozott vele eddig, most meg mintaapát játszik. Így azért értem ha zavar, de talán a párod megpróbál valami kapcsolatot kialakítani az apával a gyerek miatt.
14/17 anonim válasza:
Ha bevállalok egy olyan kapcsolatot, ahol egy nem közös gyerek is van, az bizony áldozatokkal és kompromosszumokkal jár. Például azzal, hogy a gyerek anyja és apja együtt vesznek ajándékot. Szerintem ez rendben van, mert ők a gyerek szülei. Ha ezt nem tudod elfogadni, hogy az a gyerek összeköti őket akkor is ha már nincsenek együtt, akkor nem való neked ilyen jellegű kapcsolat, keress gyerektelen partnert.
15/17 anonim válasza:
Mi is közös ajándékot szoktunk venni a gyereknek a volt férjemmel. Sőt, 2 éve míg még kisebb volt és rendeztünk neki játszóházas szülinapi bulit is, azt is felesben fizettük, szerveztük, elosztottuk, ki vigye a pogit és ki a tortát. Illetve mindketten ott is voltunk a rendezvényen természetesen. Egyikünk új párja sem jött. És egyik sem volt féltékeny.
16/17 anonim válasza:
#11 akkor sem értem miért baj, hogy a pasi észhez tért és foglalkozni kezdett a gyerekkel
17/17 A kérdező kommentje:
Most derült ki,hogy úgy egyeztek meg a pasival,hogy az ajndék árát leszámítják az elmaradt tartásdíjból (tehát az egész ajándékot a párom fizette),azzal a feltétellel,hogy januártól rendszeresen utalja a tartásdíjat. Persze esze ágában sem volt fizetni,nem is fizetett egy fillért se. A párom most akarja feljelenteni,amiért nem fizet. Én előre tudtam,hogy valami ilyesmi fog kisülni belőle,de én voltam a rossz, mert bizalamatlan vagyok.
2022. márc. 9. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!