Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friss kapcsolatban milyen összegben “illik” ajándékozni karácsonykor?
Figyelt kérdés
2,5 hónapja vagyok együtt a barátommal és kérdezte, hogy mit szeretnék karácsonyra. Én egy 15 ezer forintos parfümöt vettem neki, mert amit eddig használt az elfogyott, de én nem várom el hogy ilyen értékben kapjak ajándékot. A családtagjainak ilyen 5-6 ezer forintos értékben vásárolt. Ilyenkor hogy illik? Mert max egy testápoló/arckrém/fürdősó ajándékdobozt néztem ki, abból van 6-7 ezer forint környékén. Azt mondta küldjem el neki hol tudja megrendelni és megveszi. De mégis kellemetlennek érzem, mert csak nem olcsó. Vagy én reagálom túl? Mondtam azt is, hogy ne vegyen semmit, de azt mondta akkor random kénytelen venni valamit, csak az a vaj hogy még annyira nem ismeri az ízlésem. Ilyenkor mi a helyes?2021. dec. 19. 19:09
1/13 anonim válasza:
Szimpatikus az írásod!
Nyugodtan küldd el neki, végül is te is jó ajándékot veszel neki!
3/13 anonim válasza:
Illik vele megbeszélni ezt, nem velünk.
4/13 anonim válasza:
Vegyél neki kaparós sorsjegyet.
Ha nyer akár 10.000.000 Ft-ot is nyerhet.
viszont ha megnyerné tuti megenne a fene :)
5/13 anonim válasza:
Nekem fontos a barátnőm ezért simán megvenném!
6/13 anonim válasza:
Szerintem számít hogy milyen az anyagi helyzete.
7/13 anonim válasza:
Előbb kellett volna letisztázni a költségkeretet és utána rágódni ezen. :) 6-7 ezer forint igazán nem sok a mai világban már (sajnos), így nyugodtan küldd el neki. Ha nem mered, akkor küldj több opciót olcsóbbtól a drágábbik és majd kiválasztja melyiket akarja megvenni neked.
8/13 anonim válasza:
Szerintem nem ciki ezt megbeszélni. Én őszintén megmondtam a páromnak, hogy nem akarok beégni sem azzal, hogy olcsót veszek, sem azzal, hogy túl drágát és akkor neki lesz kínos, mi legyen, legyen-e egyáltalán ajándék vagy menjünk inkább valahova stb. Jobb ez így
9/13 anonim válasza:
Nekem az lenne ezzel a bajom, hogy már a legelső karácsonykor sem erőlteti meg magát, hogy valami találó meglepit kigondoljon.
10/13 anonim válasza:
Szerintem a srác szarul érezné magát, ha te azt mondod, ne költsön rád sokat, majd kiderül, hogy te amúgy 15 ezerért vettél ajándékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!