Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan ember aki csak ennek önmagában örülne?
Én örülnék, pont kéne egy kép a falamra.
Amúgy nem csoda, hogy kiborult. Ez a sztori azt jelenti kb, hogy a közös élmények neked nem fontosak, illetve az ajándékot nem értékeled amin sokat, szeretettel dolgozott.
Teljesen megértem.
Munkája, ideje, energiája van benne, ami még láttszatra sincs értékelve.
Gondolom te meg vettél neki egy ajándékkártyát a h&m-be. Csak hasonlítsd össze...
Ez kb olyan mint amikor a férjemnek a 40. szülinapjára megakartam sütni a gitárját torta formában. A konyha mellett folyosóra tettem, hogy lássam közben végig, hogy teljes részleteséggel olyan legyen. Erre mikor hazajött, leszarta tortát, csak kiakadt, hogy én hozzáértem a gitárjához.
Kb te is ilyen érzelmi szinten lehetsz
Én mimdkettőtöket megértelek. A barátnődet abból a szempontból, hogy személyeset adott, amivel sokat dolgozott.
Na de én azt mondom, hogy ha már ajándékozik valaki, akkor olyat kell adni, aminek az ajándékozott fog örülni. Sokan abba a hibába esnek, hogy amikor ajándékoznak, akkor olyat ad, aminek igazából Ő, saját maga örülne. Ezt azért egy 5 éves kapcsolatban már lehet sejteni ki milyen beállítottságú ember.
Szóval szerintem a munkájára és a figyelmességére való tekintettel nem szabadott volna látványosan nem örülnöd, azért ebben is van értékelhető szépség. Viszont szerintem az is elég ciki, mikor az ajándékozó számonkér és veri a palávert, hogy miért is nem örülsz eléggé.
Örülnék a képnek is és annak is, hogy van egy kreatív a barátnőm + annak is, hogy az ajándékomra nem sajnálta az időt.
Sajnálom a barátnődet, remélem egyszer felnyílik a szeme és keres egy normális pasit magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!