Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan ember aki csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan ember aki csak ennek önmagában örülne?

Figyelt kérdés
Szóval a barátnőmmel 5 éve vagyunk együtt, ő tanítónő, de munka mellett fest, mostanában leginkább már csak eladásra. Szóval karácsonykor a fa alatt egy nagy furcsa alakú csomag várt, kibontottam, és egy festmény volt egyedi keretben meg mit tudom én. Egy olasz utcát ábrázolt ahol elvileg 3 éve voltunk, és nagyon romantikus volt, és emlékezetes. Hát neki biztos az volt de én kb semmire nem emlékszem belőle... teljesen kiakadt hogy én nem örülök hanem jobban tetszett volna bármi amit csak megvesz és kész. És hogy neki ebbe mennyi munkája van és a szíve lelke benne van meg minden. Azóta is mérges, ti értitek?

2021. jan. 1. 17:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

20.

És jelenleg ez is történik, a realista emberek nem vállalnak gyereket, általában karrierista, opportunista személyek, esetleg azok akik nagyon belemerülnek a munkájukba, mert imádják. Nem is vágyik gyerekre a legtöbb. Egyedül a világ hozzáállása visszás amikor ezért el is ítélik őket keményen, mert "milyen gonosz az ilyen ember" - holott csak mások ilyen téren.

A dolog "megoldása" az, hogy aki művész az másik művésszel, aki nem az az egy másik olyan emberrel jöjjön össze aki szintén nem az. Esetleg akkor, ha a másik dolgait - bár ő maga nem érti - de értékelni képes azt. Az ilyen problémák alapja az, hogy nagyon eltérő személyiségű emberek próbálnak "párban" lenni. Ebből ritkán sül ki jól.

Talán 2 olyan párról tudok az legtávolabban vett ismeretségi körömben ahol ez így működik. Nagyszüleim ilyenek (full realista férfi és nagyon erősen művész nő, de egymás dolgait tisztelik és el is fogadják örömmel), illetve régebbi haverom és a menyasszonya, csak ott a férfi "művész" és a nő realista. Sokan őket kigúnyolnák, mert sok dologban cseréltek az elvileg elvárt "nemi szerepek" tekintetében. De ők boldogok így... akkor ez miért probléma?

2021. jan. 1. 18:15
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Mucsa már meg ezt a képet légy szíves!!!
2021. jan. 1. 18:22
 23/29 anonim ***** válasza:
21%
trollkérdés
2021. jan. 1. 18:31
 24/29 anonim ***** válasza:
27%
Legalább megdugtad a fa alatt?
2021. jan. 1. 19:21
 25/29 anonim ***** válasza:
10%
Én teljesen megértelek. Mármint nyilván értem a barátnőd kiakadását, de az ilyen ajándékoknak én se tudok annyira örülni, pláne, hogy azt mondod, te már nem is emlékszel erre, akkor mégis mire fel kellene örülnöd? És én nem tudom tettetni az örömöt, szóval nem bunkóságból, de rajtam is rögtön látszik, ha nem őszinte az öröm.
2021. jan. 1. 19:25
 26/29 anonim ***** válasza:
11%
Itt látszik mennyire mások a férfiak és a nők! A férfinek elég ha van p.nci a nők meg beleképzelnek mindenféle érzelmet a dolgokba.
2021. jan. 1. 19:58
 27/29 anonim ***** válasza:
74%
26. gratulálok a hülyeségedhez
2021. jan. 1. 20:00
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Be voltál rúgva Olaszországban, azért nem emlékszel?
2021. jan. 1. 20:36
 29/29 anonim ***** válasza:
62%
Gáz vagy kérdező. Nem csak ajándékot nem érdemelnél, hanem barátnőt se. Minden jóérzésű, normális ember örülne, mert a szerelmétől kapott valamit, amit ő szívből adott és dolgozott rajta.
2021. jan. 2. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!