Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friss kapcsolatban milyen összegben “illik” ajándékozni karácsonykor?

Figyelt kérdés
2,5 hónapja vagyok együtt a barátommal és kérdezte, hogy mit szeretnék karácsonyra. Én egy 15 ezer forintos parfümöt vettem neki, mert amit eddig használt az elfogyott, de én nem várom el hogy ilyen értékben kapjak ajándékot. A családtagjainak ilyen 5-6 ezer forintos értékben vásárolt. Ilyenkor hogy illik? Mert max egy testápoló/arckrém/fürdősó ajándékdobozt néztem ki, abból van 6-7 ezer forint környékén. Azt mondta küldjem el neki hol tudja megrendelni és megveszi. De mégis kellemetlennek érzem, mert csak nem olcsó. Vagy én reagálom túl? Mondtam azt is, hogy ne vegyen semmit, de azt mondta akkor random kénytelen venni valamit, csak az a vaj hogy még annyira nem ismeri az ízlésem. Ilyenkor mi a helyes?
2021. dec. 19. 19:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Neki kellene választania. Tízéves házasságban, közös kasszán rendben van hogy kérek valamit, de ebben a helyzetben szerintem fura.
2021. dec. 19. 21:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egy ilyen 5-6-7 ezer Ft, hacsak nem kifejezetten szar ösztöndíjból tengődő ruppótlan diákok vagytok, teljesen oké / korrekt limit ajándékozásnál. És igen, amit a 10-es írt, ha már te 15e-ért vettél neki vmit, akkor iszonyat kellemetlen lenne neki, ha te direkt vmi sokkal-sokkal-sokkal olcsóbbat választasz.
2021. dec. 20. 12:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Ahogy már más is írta, szerintem küldj neki több dolgot, olcsóbbakat meg kicsit drágábbakat is és válasszon ő. Neked is meglepi lesz+ kevésbé kellemetlen a szitu.
2021. dec. 21. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!