Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem bírja elviselni, hogy gazdagabb családból jöttem. Ennek itt a vége vagy min változtassak?
Vége, hacsak nem próbál meg ő maga változtatni a hozzáállásán.
De hidd el, hosszú távon nem lesz jó, ha folyton férfiatlannak érzi magát, mert a régi idők elveit követi.
Az egyik haverom is így volt és mégis jól kijön a családdal.
Nem nézik le, ezért nincsenek komplexusai.
Igen itt a vége. Egyszerüen mas a fogalmatok a pénzről. Ő szerinte a gazdagok nem dolgoznak érte,hanem ajándékba kapták. Neki viszont vért kell izzadni és ha van is penze akkor hirtelen lcd tevét meg uj laptopot kell venni. Te viszont valószinüleg tudod,hogy jobb a pénzt vefektetni,hogy ne te,hanem ő dolgozzon így több passzív jövedelmed lesz.
Sosem fog belenyugodni,hogy neked természetes a nyári 1hét Horvatorszagban, ő meg a balatonra sem jutott el.
Nyilván nektek kellene mwgbeszélni ezt rendesen,de sajnos nem sok eséllyed van.
Nem fogadhatok el semmit sem a szüleimtõl, a barátom mindig azt mondja, hogy majd mi megvesszük. Azt sem akarja, hogy a szüleim egyik lakását használjuk, ami az én nevemen van (két lakás is van a nevemen)
Frissdiplomás vagyok, és én is dolgozom.
hagyd ott
biztos sérti azt a minimalis onbecsuleset is
ebbol csak problemak lesznek
Utolsó, Horvátország a középosztály nyaralóhelye, szinte olcsóbb mint a Balaton.
Kicsit off
5-ös:
Teljesen jogos felvetés.
Ilyen rövid leírásból sajnos nem derül ki, hogy vajon a kérdező párja amiatt érzi sértettnek magát, hogy nem ő lesz a nagypénzű férfi a háznál vagy amiatt, hogy azt hiszi, hogy aki nem szegény az nem kell dolgozzon.
6. Ebből nagyobb problémáid lesznek!
Szerényen, csendben, méltósággal el kellene fogadnia a helyzetet.
Ezt vele kellene lebeszélned és ami a legfontosabb le is kell zárni ezt a témát mert csak jobban rá fog stresszelni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!