Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nem bírja elviselni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem bírja elviselni, hogy gazdagabb családból jöttem. Ennek itt a vége vagy min változtassak?

Figyelt kérdés
2022. márc. 7. 10:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
97%

8-as:

Csak aki nem néz szét az nem tudja.

Egyszer volt egy rögtönzött nyaralásunk a párommal, mert hirtelen lemondta a másik pár akivel mentünk volna az előre lefixált helyre. Szinte hihetetlen, de nemhogy csak Balatonon durvák az árak, de még a Velencei tónál is. Konkrétan egy sima panzió annyiba került, mint a végül Barcelonai 3 csillagos szállodánk. Kaja ár is szinte ugyanaz, a repülő a plusz költség, de azt is átszállásokkal olcsóbban meg lehet úszni.

Szóval a magyarok jórésze tök jogosan vitatkozik azon, hogy jajkülföldinyaralásdedrága, mert soha nem is veszik a fáradtságot megnézni máshol mi van. Egyből megy az elutasítás.

2022. márc. 7. 10:39
 12/25 anonim ***** válasza:
29%
Minek szedett össze akkor?
2022. márc. 7. 10:43
 13/25 anonim ***** válasza:
79%

Ezen inkább nektek kéne problémáznotok. De ő inkább egyből támad. Ez a legjobb védekezés számára.

Menekülj!

Én is voltam nálam trógerebb csajjal. Annak az volt a baja hogy anyám adott kaját heti egyszer. És még azt is én csináljam meg..

2022. márc. 7. 11:06
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
#6: Ha ez igaz, akkor kuka a pasi.
2022. márc. 7. 11:09
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Te semmin ne változtass. Nem a te hibád, hogy nem vagy csóró. És főleg ne engedd, hogy beleszóljon a szüleiddel való kapcsolatodba.
2022. márc. 7. 11:11
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

4-es írta:

"Az egyik haverom is így volt és mégis jól kijön a családdal.

Nem nézik le, ezért nincsenek komplexusai."

Szerintem azért jön jól ki a családdal, mert nincsenek komplexusai.

2022. márc. 7. 11:19
 17/25 anonim ***** válasza:
61%

Azért sok pénzből könnyebb félre tenni és kamatoztatni, mint minden hónapban megküzdeni a toredekeert annak, ami neked alapból van.

Én meg tudom érteni.

2022. márc. 7. 14:40
 18/25 anonim ***** válasza:
66%
Saját magadon nincs min változtatnod (és a tényeken sem tudsz), csak azon, hogy gyorsan tudj dönteni, mert az egyedüli megoldás, hogy kidobod! Minden adandó alkalommal a fejedhez fogja ugyanezt dörgölni, és a pohár egyszer csak túlfolyik. Jobb minél hamarabb túltenni magad rajta, mint később.
2022. márc. 12. 18:12
 19/25 Leveltetu ***** válasza:
100%

A parodnak milyen vegzettsege van?

Milyen kilatasa van a jovore nezve a kereset szempontjabol?

Van elkepzelese, hogy az elkovetkezo idoszakban hogyan csinalja jobban es hogy keressen tobbet?

Egyaltalan kuzd azert, hogy eljusson a melypontrol egy jobb helyzetbe?

Azon kivul, hogy ot ez zavarja, megbeszelte veled, hogy mik a tervei, hogyan kapaszkodjatok fel egyutt a letran a szuleid segitsege nelkul...esetleg strategia?

Amennyiben csak abban merul ki az o meglatasa, hogy "neked miert van es neki miert nincs" ... akkor hagyd az egeszet, barmennyire is tetszik mert idovel visszahuz az eletedben es minden eselyedet eljatsza egy jobb elethez.

2022. márc. 14. 11:19
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg gyerek korábban olyan ingerek érték, aminek hatására negatív érzések alakultak benne ki a gazdagokkal szemben. A most kialakult helyzetet (hogy a párja gazdag családból származik) pedig csak a tagadással tudja kezelni. És az sem biztos, hogy ez tudatos. A legtöbb ember nagyon kevés dolgot gondol / csinál tudatosan. Valószínűleg ez a viselkedés, hogy elutasítja a családod pénzét, egy reflex szerű válasz a saját érzéseire. A dolgod nem egyszerű. Vagy lehetetlen. Attól függ, hogy mennyire mélyen van párodban ez a negatív érzés. Beszélgetned kell vele. Sokat. De csak nyugodt körülmények között. Ha bármelyikőtök felemeli a hangját, az a beszélgetés már kuka. Kezd előről másnap. Ha megint valaki felemeli a hangját, megint hagyd abba, és kezd előről másnap. Gondold végig, hogy mi is az pontosan, amit el szeretnél neki mondani? Pl. hogy a szüleid azért dolgoztak keményen, hogy neked már könnyebb legyen, segítenek neked, és te ezt nem csak élvezni akarod, hanem meg is akarsz tanulni bánni a pénzzel, mert az sem egyszerű, és neked örökséged lesz, amit tovább szeretnél építeni... szedd össze a gondolaidat erről. Tartsd magad a témához. Legyél nyugodt és kitartó. És készülj fel rá, hogy nem jársz sikerrel, de akkor is próbáld meg! Egy embernek megváltoztatni a véleményét egy olyan dologról, amiről már mondjuk több mint 10 éve van egy határozott véleménye, nagyon, nagyon nehéz!! Ne is számíts arra hogy 1 nap alatt sikerül. Kitartást!
2022. márc. 14. 14:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!