Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem bírja elviselni, hogy gazdagabb családból jöttem. Ennek itt a vége vagy min változtassak?
8-as:
Csak aki nem néz szét az nem tudja.
Egyszer volt egy rögtönzött nyaralásunk a párommal, mert hirtelen lemondta a másik pár akivel mentünk volna az előre lefixált helyre. Szinte hihetetlen, de nemhogy csak Balatonon durvák az árak, de még a Velencei tónál is. Konkrétan egy sima panzió annyiba került, mint a végül Barcelonai 3 csillagos szállodánk. Kaja ár is szinte ugyanaz, a repülő a plusz költség, de azt is átszállásokkal olcsóbban meg lehet úszni.
Szóval a magyarok jórésze tök jogosan vitatkozik azon, hogy jajkülföldinyaralásdedrága, mert soha nem is veszik a fáradtságot megnézni máshol mi van. Egyből megy az elutasítás.
Ezen inkább nektek kéne problémáznotok. De ő inkább egyből támad. Ez a legjobb védekezés számára.
Menekülj!
Én is voltam nálam trógerebb csajjal. Annak az volt a baja hogy anyám adott kaját heti egyszer. És még azt is én csináljam meg..
4-es írta:
"Az egyik haverom is így volt és mégis jól kijön a családdal.
Nem nézik le, ezért nincsenek komplexusai."
Szerintem azért jön jól ki a családdal, mert nincsenek komplexusai.
Azért sok pénzből könnyebb félre tenni és kamatoztatni, mint minden hónapban megküzdeni a toredekeert annak, ami neked alapból van.
Én meg tudom érteni.
A parodnak milyen vegzettsege van?
Milyen kilatasa van a jovore nezve a kereset szempontjabol?
Van elkepzelese, hogy az elkovetkezo idoszakban hogyan csinalja jobban es hogy keressen tobbet?
Egyaltalan kuzd azert, hogy eljusson a melypontrol egy jobb helyzetbe?
Azon kivul, hogy ot ez zavarja, megbeszelte veled, hogy mik a tervei, hogyan kapaszkodjatok fel egyutt a letran a szuleid segitsege nelkul...esetleg strategia?
Amennyiben csak abban merul ki az o meglatasa, hogy "neked miert van es neki miert nincs" ... akkor hagyd az egeszet, barmennyire is tetszik mert idovel visszahuz az eletedben es minden eselyedet eljatsza egy jobb elethez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!