Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadtam ki? Ez szakitóok? Vagy bocsánatos bűn? Érdemel e még egy esélyt a párom, vagy inkább adjam ki az útját?

Figyelt kérdés

Párom tegnap felregizett a Vágyaid.hu - ra, ez úgy derült ki, hogy belenéztem a telefonjába.

Mikor szembesitettem, először tagadta, majd beismerte.

Állítólag csak beszélgetni akart idegenekkel, mert unatkozott....a profiljába is azt írta, hogy : " Vágyam a beszélgetés! "

Azóta törölte magát, ( hogy nekem jó legyen...

), de szerinte ebbe nincs semmi kivetnivaló, mert semmi rosszat nem csinált....

Képet nem rakott fel magáról, és állítólag csak 1 - 2 embernek írt, akinek nem volt kint képe....

Letérdelt elém többször is, hogy bocsássak meg neki, ő senkivel nem akart ott semmi olyat, csak engem szeret, és csak én kellek neki...

2022. márc. 2. 17:37
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
91%

16: ahogyan nem sunnyogunk a párunk háta mögött

vicces hogyan működik ez, ugye?

2022. okt. 17. 13:01
 32/36 anonim ***** válasza:
3%

Nem megcsalas. Itt meg boven erdemes ezt a kapcsklatot tovabb folytatnod vele. Unalmas vagy az agyban. Mast csinalj,mjnt eddig. Talalj ki izgalmas helyszjneket,jatekokat stb. Szerepjatek,beoltozessel stb. Kulonben eljut a megcsalasig.

N/40

2022. okt. 18. 01:55
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, nem a napi tőzsdeindexeket akarta megtárgyallni egy szex oldalon.
2022. okt. 18. 06:41
 34/36 anonim ***** válasza:
79%

Mindenki leírta a véleményét, gondolkodj el az enyémen is légy szíves.

Az én volt barátnőm mások unszolására szakított velem, mert mások véleménye szerint nekünk esélyünk sem lett volna egy hosszútávú kapcsolatra, az én ismerősi köröm másfél éven keresztül azzal bombázott, hogy dobjam ki mert ez értelmetlen, én világosan elmondtam mindenkinek, hogy nem fogok vele szakítani mert szeretem.

A lényeg, ne mások véleménye alapján szakíts vagy éppen ne szakíts, itt senki nem ismer téged, sem a kapcsolatot, tegyél magadnak és neki akkora szívességet, üljetek le és ketten beszéljétek meg.

2023. jún. 4. 09:09
 35/36 anonim ***** válasza:
0%
Közöd a telefonjához? Kiraknálak mint macskát szarni.
2023. jún. 16. 17:10
 36/36 anonim ***** válasza:

Tipikus narcisztikus.

A hulyenek nezes. Szexpartnerkeresore regel es beadja,h csak beszelget.

Grandiozus cselekedetek,mint a leterdeles. Tipikus narc viselkedes.

Nezd ezt a csatornat es rajossz,h nsrcisztikus:

[link]

[link]

Meg osszehasonlitgat allandoan msokkal. Az is tipikus….

Nem a reg miatt,hanem amiatt szakits ,mert o narc es karos az egeszsegedre a lenye.

2023. jún. 16. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!