Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadtam ki? Ez szakitóok? Vagy bocsánatos bűn? Érdemel e még egy esélyt a párom, vagy inkább adjam ki az útját?

Figyelt kérdés

Párom tegnap felregizett a Vágyaid.hu - ra, ez úgy derült ki, hogy belenéztem a telefonjába.

Mikor szembesitettem, először tagadta, majd beismerte.

Állítólag csak beszélgetni akart idegenekkel, mert unatkozott....a profiljába is azt írta, hogy : " Vágyam a beszélgetés! "

Azóta törölte magát, ( hogy nekem jó legyen...

), de szerinte ebbe nincs semmi kivetnivaló, mert semmi rosszat nem csinált....

Képet nem rakott fel magáról, és állítólag csak 1 - 2 embernek írt, akinek nem volt kint képe....

Letérdelt elém többször is, hogy bocsássak meg neki, ő senkivel nem akart ott semmi olyat, csak engem szeret, és csak én kellek neki...

2022. márc. 2. 17:37
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Ja , + tagadott, hazudni próbált.

3x-os baj van.

2022. márc. 14. 19:59
 22/36 anonim ***** válasza:
23%
1-es mert itt mindenki beleköt a màsikba tisztelet a kivètelnek sok az okos megmondò ember .Egyèpkènt fura hogy meletted eszèbe jutott .Most meg hogy kiderült esedezik .
2022. márc. 15. 11:06
 23/36 anonim ***** válasza:
11%
kèrdezö nem lehet hogy ö màskènt èrez mint te estleg elbizonytalanodott .Beszèld meg vele .Annak idejèn mikor az exemmel jàrtam èn is beszèlgettem egy hapsival de aztan lekoccoltattam a hapsit mert az exemet szerettem kötödtem hozzà de fene tudja mit èreztem lehet csak kötödtem hozzà .Mi kapcsolatunk se veled se nèlküled volt elejèn müködött aztan jöttek a problèmak .Valahogy az ember megèrzi azt ha mar a masik Del jem ragaszkodik hozzà .Nem ugy alakulnak a dolgok nem ugy jönnek össze adolgok .
2022. márc. 15. 11:13
 24/36 anonim ***** válasza:
12%
Màsik fèl nem
2022. márc. 15. 11:14
 25/36 anonim ***** válasza:
40%

1. Ő is szakíthat, mert elég gáz a másik telojában kutakodni.

2. Pont oda regisztrált ártatlanul? Vicccccc

Ez a zsák a foltját kapcsolat.

2022. márc. 15. 14:48
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem minősítek senkit, hiszen biztosan van oka, hogy idáig jutott a kapcsolat.

Viszont a barátod belehazudott az arcodba, majd sunnyogott, azután pedig könyörgést rendezett le... Ezek után egyértelmű, hogy máskor is megteszi, ha hagyod. Személy szerint mindezt nem igazán tolerálnám, de te érzed...

2022. ápr. 2. 13:08
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Ez a megcsalás előszobája.Én nem pazarolnám az időm rà.
2022. ápr. 2. 19:04
 28/36 Ypszilon1980 ***** válasza:
97%
Kicsit félre van magyarázva. Persze, csak beszélgetni akart, de azért, ha valakivel komolyabbra dordult volna, akkor ki tudja mi lesz. De teljesen mindegy, mert ha valaki csak téged szeret, akkor nem jut el idáig.
2022. ápr. 28. 07:07
 29/36 anonim ***** válasza:
88%

Nyuszicsibe! Az az oldal nem beszélgetős oldal. Ugye vágod!? Ott szexpartnert keresnek az emberek.

Ergo a pasid meg akart dugni valakit, csak nem jött össze mert kiderült idő előtt.

Ennyire nem lehetsz mélyen ostoba....

2022. ápr. 28. 09:13
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

Engem is érdekelnek ezek az oldalak, csak úgy. De amikor megpróbáltam csak úgy felnézni rá, regisztrálni kellett. Máris hagytam a fenébe, annyit nem ér.

Szerintem ez elég gáz, hogy fel van regisztrálva, és mit akart? Beszélgetni? Miről? Az élet értelméről? Ugyan már.

2022. ápr. 28. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!