Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadtam ki? Ez szakitóok? Vagy bocsánatos bűn? Érdemel e még egy esélyt a párom, vagy inkább adjam ki az útját?

Figyelt kérdés

Párom tegnap felregizett a Vágyaid.hu - ra, ez úgy derült ki, hogy belenéztem a telefonjába.

Mikor szembesitettem, először tagadta, majd beismerte.

Állítólag csak beszélgetni akart idegenekkel, mert unatkozott....a profiljába is azt írta, hogy : " Vágyam a beszélgetés! "

Azóta törölte magát, ( hogy nekem jó legyen...

), de szerinte ebbe nincs semmi kivetnivaló, mert semmi rosszat nem csinált....

Képet nem rakott fel magáról, és állítólag csak 1 - 2 embernek írt, akinek nem volt kint képe....

Letérdelt elém többször is, hogy bocsássak meg neki, ő senkivel nem akart ott semmi olyat, csak engem szeret, és csak én kellek neki...

2022. márc. 2. 17:37
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
8-as Nyilván nem, hiszen regisztrációkor rajtakaptad. Ettől függetlenül a célja ez volt vele.
2022. márc. 2. 18:49
 12/36 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

Itt ezzel a szituval egy baj van. Más dolog, ha valaki szimplán penpal-t keres, erre megvannak a megfelelő fórumok. De a párunk tudta és beleegyezése nélkül felregisztrálni egy ilyen helyre... Azért az meredek. Nagyon kikezdi a másik fél belénk vetett hitét.

Amúgy nem tudom, mi van az emberekkel, egy nagyon jó női barátom is hasonló cipőben jár... Duplán fájdalmas a dolog, mert mindkettejüket (őt is, párját is nagyon-nagyon szeretem), és itt a srác nagyon elhibázta a dolgot. Pedig alapból nem volt rossz kapcsolat az övék. Ők is matekoznak hogy mi legyen.

A magam részéről szerintem legalább egy nagyon komoly beszélgetés megelőzné a döntésemet, de valszeg szakítás lenne a dolog vége.

PíSz!

2022. márc. 2. 19:28
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez szakítóok. Gondolj bele.

Ha a legrosszabbat feltételezed, meg akart csalni és ehhez keresett volna partnert.

Ha a legjobbat, idegennek chat-elt volna szexről és élvezkedett volna rajta.

Na, így mit gondolsz? Szerintem még a "legjobb" végkimenetel is megbocsájthatatlan.

2022. márc. 2. 20:23
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez megcsalás - lelki megcsalás.

Te a pncidon kívül semmit nem jelentesz neki. Döntsd el, hogy vele akarsz maradni, eltűrve, hogy másoknak írkál (mert fog, hiszen úgysem hagyod el), vagy inkább kilépsz még most.

2022. márc. 3. 22:23
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen rajtakapásnál mindegyik azt hazudja, hogy csak barátkozni, írkálni van fent..
2022. márc. 4. 00:30
 16/36 anonim ***** válasza:
11%

Már ott hibáztál egy nagyot más telefonjában nem turkálunk

Állítólag minden kapcsolat alapja a bizalom.

Ha valami zavar nyugtalanít kérdez!

Azzal hogy az oldalon volt nem tett fizikálisan semmít de valami a lelke mélyén idáig vitte

Inkább ezt fejdsd meg aztán gondolkodj el hogy van -e tovább.

2022. márc. 4. 09:13
 17/36 anonim ***** válasza:
21%

Én is regisztráltam már fel párkapcsolat mellett és pont ezért. Szar időszakban járt a kapcsolatom és jól esett dumálni, de nem akartam félre lépni.

33/N

2022. márc. 6. 21:19
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

"Mikor szembesitettem, először tagadta, majd beismerte."

Nálam önmagában ez akkora arcvesztés, hogy itt ki is fújna a dolog.

2022. márc. 7. 08:50
 19/36 anonim ***** válasza:
19%

Én is voltam ilyen oldalon, jó volt beszélgetni, más férfi gondolatait megismerni, de soha nem találkoztam velük.

N

2022. márc. 7. 12:44
 20/36 anonim ***** válasza:
42%

Te turkálsz a telefonjában - szakítóok.

Ő vágyakat keres máshol - szakítóok.

Szóval szakítóok van 2x-esen.

2022. márc. 14. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!