Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezekután nekem kellene bocsánatot kérnem?
Tegnap összevesztünk a barátnőmmel, azóta alig szóltunk egymáshoz.
Régi hobbim, hogy belsőégésü RC autókat és repülőket épitek. A motoron kívül az összes alkatrészt magam tervezem és gyártom 3D nyomtatóval, tehát rengeteg munkaóra megépíteni egy ilyen "játékot".
Tegnap vendégségben voltak nálunk a rokonai egy 5 éves gyerekkel, akinek a barátnőm odaadta játszani az egyik félkész repulőm, amit 4hónapja épitek. Persze sikerült tönkretennie mert eldobta. Meghallottam a csattanást, kimentem, és szépen mondtam a gyereknek, hogy ezt most elveszem mert meg kell javítani. Erre elkezdett sírni és a barátnőm egy másik repülőt akart adni neki, de közbeszóltam, hogy ne járjon a dolgaimmal, mert nem játékok. Ekkor a rokonai előtt kiabálni kezdett velem, hogy 30évesen már ciki ilyesmivel játszani, és igazán odaadhatám a gyereknek. Hirtelen ideges lettem, hogy pont mások előtt beszél így velem, és azt válaszoltam, hogy amíg én nem pofázok a dolgaiba addig elvárom, hogy ő se tegye. Megfagyott a levegő, mindenki csak néman figyelt, én pedig elmentem otthonról. Azóta még a köszönésem is félválról viszonozza, de én sem próbaltam megbeszélni.
Ezek alapján úgy gondolom, hogy nem kell bocsánatot kèrned, sőt, inkább neki kellene.
Azok a te holmijait voltak, a megkèrdezèsed nèlkül nem is illett volna odaadnia a gyereknek. Hiába tűnik játèknak, ès baromi èrdekesnek egy kisgyerek számára, azok nem játèkok, hanem a te munkáid,ès egy ilyen kisgyerek marhára nem tud vigyázni rá.
A barátnőd volt tapuntatlan, ès nem becsülte se a munkád, se tèged. Ès most mèg ő duzzog, mert beègetted a rokonai előtt.
Èn a helyedben hagynám le nyugodni, ès gondolkozni. Ha bocsánatot kèrsz, azzal kb. azt támaszkodva alá, hogy neki volt igaza, pedig nem.
Nem kell elnézést kérned. És ezt nőként mondom.
Az én páromnak a mindene a gitárja, évekig spórolt rá, elég drága darab. Bárki jönne vendégségbe, eszembe nem jutna a kezébe adni, ha kérné, akkor se. Tiszteletben tartom, hogy neki az a hobbija, az az övé, nem játék.
Én se örülnék, ha a fél milliós gamer gépemet piszkálná valaki, mert én meg 12 éve játszok gépen, nekem ez a hobbim.
Szóval szerintem nyugodtan várd meg amíg ő keres, ő kér elnézést. Ha ez nem történik meg, akkor talált egy jó ürügyet a szakításra.
23L
Szerintem meg mindkettőtök viselkedése gáz 30 éves létetekre.
Megint, kommunikáció teljes hiánya.
-Ő nem kérdezi meg, hogy odaadhatja-e, és elkezd kiabálni veled előttük
-Neked meg erre a reakciód szintén ezzel majdnem egyenértékű, és itt most nem azt mondom, hogy kinek van igaza, hanem hogy a kommunikációs képességek a nullával egyenlőek.
"Ne haragudj, de szerint is gáz 30évesen ilyesmivel játszani. "
A kèrdező nem játszik vele, leginkább elkèszíti. Ez a hobbija. Ès mèg is mi a baj ezzel?
Ès nem azèrt, hogy jöjjön egy gyerek, aki tönkreteszi őket.
Szerintem a barátnőd szégyellje magát. Az én holmijaimat senki ne adja oda SENKINEK a megkérdezésem nélkül. A párom sem. A plüssömet se adja oda a rokona ötéves gyerekének, mert az enyém, nem az övé. Majd én odaadom, ha akarom. A saját cuccait adogassa. És utána még ne ő legyen megsértődve, ha felkapom a vízet: én egészen biztosan lekaptam volna a tíz körméről, amint kettesben vagyunk, mert ezt a fokú tiszteletlenséget nem tűröm el.
Nem, szégyellje magát ez a liba, hogy ennyire nem tartja tiszteletben a hobbidat és a privát szférádat. Vagy ő örült volna, ha te adogatod oda akárkinek az ő dolgait? Megáll az eszem, komolyan. Keressen maga mellé olyan férfit, akinek meg tudja becsülni a hobbiját, a munkáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!