Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezekután nekem kellene bocsánatot kérnem?
Tegnap összevesztünk a barátnőmmel, azóta alig szóltunk egymáshoz.
Régi hobbim, hogy belsőégésü RC autókat és repülőket épitek. A motoron kívül az összes alkatrészt magam tervezem és gyártom 3D nyomtatóval, tehát rengeteg munkaóra megépíteni egy ilyen "játékot".
Tegnap vendégségben voltak nálunk a rokonai egy 5 éves gyerekkel, akinek a barátnőm odaadta játszani az egyik félkész repulőm, amit 4hónapja épitek. Persze sikerült tönkretennie mert eldobta. Meghallottam a csattanást, kimentem, és szépen mondtam a gyereknek, hogy ezt most elveszem mert meg kell javítani. Erre elkezdett sírni és a barátnőm egy másik repülőt akart adni neki, de közbeszóltam, hogy ne járjon a dolgaimmal, mert nem játékok. Ekkor a rokonai előtt kiabálni kezdett velem, hogy 30évesen már ciki ilyesmivel játszani, és igazán odaadhatám a gyereknek. Hirtelen ideges lettem, hogy pont mások előtt beszél így velem, és azt válaszoltam, hogy amíg én nem pofázok a dolgaiba addig elvárom, hogy ő se tegye. Megfagyott a levegő, mindenki csak néman figyelt, én pedig elmentem otthonról. Azóta még a köszönésem is félválról viszonozza, de én sem próbaltam megbeszélni.
Ez a balek-helyzet.
Nem azért, mert az vagy, hanem mert annak néznek.
A hobbid egy játék, tiszteletlen vele a barátnőd, nem érdekli, gyerekesnek gondol. Hogy utóbbinak van-e alapja, vagy nem, azt neked kell tudnod.
Nem derült ki, h pontosan milyen a kapcsolatod, de ha a barátnőd használná a nyomtatót és téged kellene megformáznia, valószínűleg papucsról mintázna. Vállalod ezt a szerepet?
Eszedbe ne jusson bocsánatot kèrni! De tènyleg! Majd abbahagyja a duzzogást, ha látja, hogy felesleges.
Több sebből vèrzik a viselkedés.
1. Más holmiját a beleegyezèse nèlkül nem adjuk oda.
2. Ès mèg szándèkosan kellemetlen helyzetbe hoz azzal, hogy lebecsmèri a munkád, ès mèg te vagy a szr, amint nem akarod odaadni.
3. Mindezek után mèg ő van megsèrtődve.
Hát nem. Duzzogjon csak szèpen magában, 3s gondolkozzon el.
Nem kell elnézést kérned,
ne is kérj elnézést,
de én elnézést kérnék.
Még hogy te kérj bocsánatot? Eszem megáll... neki kellene, mert azzal rendelkezett, ami nem az övé. Ha duzzog, csak tegye. A lakás a tiéd? Ha igen, húzza meg magát, vagy tedd ki szűrét.
74N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!