Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezekután nekem kellene bocsána...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezekután nekem kellene bocsánatot kérnem?

Figyelt kérdés

Tegnap összevesztünk a barátnőmmel, azóta alig szóltunk egymáshoz.

Régi hobbim, hogy belsőégésü RC autókat és repülőket épitek. A motoron kívül az összes alkatrészt magam tervezem és gyártom 3D nyomtatóval, tehát rengeteg munkaóra megépíteni egy ilyen "játékot".

Tegnap vendégségben voltak nálunk a rokonai egy 5 éves gyerekkel, akinek a barátnőm odaadta játszani az egyik félkész repulőm, amit 4hónapja épitek. Persze sikerült tönkretennie mert eldobta. Meghallottam a csattanást, kimentem, és szépen mondtam a gyereknek, hogy ezt most elveszem mert meg kell javítani. Erre elkezdett sírni és a barátnőm egy másik repülőt akart adni neki, de közbeszóltam, hogy ne járjon a dolgaimmal, mert nem játékok. Ekkor a rokonai előtt kiabálni kezdett velem, hogy 30évesen már ciki ilyesmivel játszani, és igazán odaadhatám a gyereknek. Hirtelen ideges lettem, hogy pont mások előtt beszél így velem, és azt válaszoltam, hogy amíg én nem pofázok a dolgaiba addig elvárom, hogy ő se tegye. Megfagyott a levegő, mindenki csak néman figyelt, én pedig elmentem otthonról. Azóta még a köszönésem is félválról viszonozza, de én sem próbaltam megbeszélni.

2021. jún. 22. 17:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%
jaj, ez a csaj ultragáz
2021. jún. 22. 18:31
 12/18 Ramos ökle ***** válasza:
76%

Ez a balek-helyzet.

Nem azért, mert az vagy, hanem mert annak néznek.

A hobbid egy játék, tiszteletlen vele a barátnőd, nem érdekli, gyerekesnek gondol. Hogy utóbbinak van-e alapja, vagy nem, azt neked kell tudnod.

Nem derült ki, h pontosan milyen a kapcsolatod, de ha a barátnőd használná a nyomtatót és téged kellene megformáznia, valószínűleg papucsról mintázna. Vállalod ezt a szerepet?

2021. jún. 22. 18:48
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Eszedbe ne jusson bocsánatot kèrni! De tènyleg! Majd abbahagyja a duzzogást, ha látja, hogy felesleges.

Több sebből vèrzik a viselkedés.

1. Más holmiját a beleegyezèse nèlkül nem adjuk oda.

2. Ès mèg szándèkosan kellemetlen helyzetbe hoz azzal, hogy lebecsmèri a munkád, ès mèg te vagy a szr, amint nem akarod odaadni.

3. Mindezek után mèg ő van megsèrtődve.

Hát nem. Duzzogjon csak szèpen magában, 3s gondolkozzon el.

2021. jún. 22. 19:08
 14/18 anonim ***** válasza:
7%

Nem kell elnézést kérned,

ne is kérj elnézést,

de én elnézést kérnék.

2021. jún. 22. 20:05
 15/18 anonim ***** válasza:
88%

Még hogy te kérj bocsánatot? Eszem megáll... neki kellene, mert azzal rendelkezett, ami nem az övé. Ha duzzog, csak tegye. A lakás a tiéd? Ha igen, húzza meg magát, vagy tedd ki szűrét.

74N

2021. jún. 23. 00:12
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Neked nincs olyan rokonod/barátod, akinek kislánya van? Mert én tutira meghívnám őket, majd odaadnám a kedves barátnőd drága sminkcuccait/körömlakkjait, hogy nyugodtan játsszon velük a kiscsaj. Megnézném utána hogy állna a barátnőd szája. 😅
2021. jún. 23. 02:35
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki a csajt meg ma!
2021. jún. 23. 20:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet, beszèltetek már?
2021. jún. 23. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!