Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ne én legyek már mindig a sértett megbántott fél, az áldozat akitol bocsánatokat kell kérnie?
Valamiért a barátom neha vmi kezelhetetlen magatartászavaros mint vmi kamasz az anyjával.
Szemtelen, beszol megsért, esetekben nem mondja el a napját hol volt, vagy ilyesmik.
En nem akarok olyan szerepet magamra venni, mint amiben vagyok mint egy anya a kamasz hulyegyerét ahogy neveli. Hogy pampogjak azon, hogy velem igy ne beszéljen, meg ha titkolozik elottem a napjáról, keressen akkor olyan társat, aki elott nem kell titkoloznia es önmagát adhatja es elmondhat bármit.
Nem kell velem se lenni.
Aztán esdekel bocsanatokqt kér ígérget.
De ez a hulyegyerek énje mindig előjön. Folyamat megsért. Vagy a gyenge pontjaimra tapint stb.
És mindig én vagyok az áldozat akit megbántottak, akinek buksisimi kell es kiengesztelni.
En bármit mondok neki vagy szólok vissza, ő nem bántodik meg, minden lepereg róla.
Jelenleg kidobtam már hisztiből, es most az ellen tesz h ne szakítsunk.
(38 é)
"Szemtelen, beszol megsért, esetekben nem mondja el a napját hol volt, vagy ilyesmik."
Ha már kidobtad, mi a kérdés?
Vedd magad komolyan, és ne csak hisztiből dobd ki. Persze lehet szépen is szakítani, egymás érdemei elismerése mellett. Semmi dolgotok egymással.
Képtelen valahogy bírni ha vmi minden szép es jo a kaocsolatban. Bele kell kötnie vmibe, hogy boruljon.
De ez nem is lenne gond. A gond az, hogy en nem megsértett megbántott áldozat, vagy kioktato anya akarok lenni egy kapcsolatban.
Nem tudom betolteni azt a szerepet ami en vagyok. En nem hulyék anyja vagyok meg szipogo buksisimikre váro áldozattipus sem.
Helyben elmondtam ezt neki is, már nem egyszer. Az mellett hogy le is van oltva.
Miert nem a haverjaival szórakozik hogy ülnek nyugisan es beszol szemtelenul? Veluk tudna röhögni, a srácok le tudják reagálni stb
Ez a stilus oda valo hulye idiota haveri körbe es nem párkapcsolatba
Még mindig...?? Kitartó vagy. 38 évesen amit leművelsz, ahhoz grat.
El kell köszönni hülyegyerektől, élni az életedet, nem kínlódni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!