Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadtam ki? Ez szakitóok? Vagy bocsánatos bűn? Érdemel e még egy esélyt a párom, vagy inkább adjam ki az útját?
Párom tegnap felregizett a Vágyaid.hu - ra, ez úgy derült ki, hogy belenéztem a telefonjába.
Mikor szembesitettem, először tagadta, majd beismerte.
Állítólag csak beszélgetni akart idegenekkel, mert unatkozott....a profiljába is azt írta, hogy : " Vágyam a beszélgetés! "
Azóta törölte magát, ( hogy nekem jó legyen...
), de szerinte ebbe nincs semmi kivetnivaló, mert semmi rosszat nem csinált....
Képet nem rakott fel magáról, és állítólag csak 1 - 2 embernek írt, akinek nem volt kint képe....
Letérdelt elém többször is, hogy bocsássak meg neki, ő senkivel nem akart ott semmi olyat, csak engem szeret, és csak én kellek neki...
Letérdelt elém többször is, hogy bocsássak meg neki, ő senkivel nem akart ott semmi olyat, csak engem szeret, és csak én kellek neki...
De szánalmas. Unatkozik melletted, kevés az izgalom, valószínűleg lapos a szex.
Jogosan.
Nem tudom milyen vágyakat elégít ki az oldal, de beszélgetni veled, és ismerősökkel, barátokkal, családdal is tud. Ha unatkozik írogathatna millió fórumon szexmentesen.
Hazudik a 2 térdre esés közt, ha békülni akarsz, akkor mondja meg, hogy mi hiányzik, ha elmondja elgondolkodnék, és ez nem a beszélgetés.
Megnézte, hogy mennyire könnyen találna helyetted mást. Mivel nem jött össze, így rájött, hogy mégis jobb a fix punci.
Ennyi a történet.
Ha nincs gyerek, meg 30 milliós közös hitel, akkor a szakításra szavazok.
Egyrészt, mindenkinek más a megcsalás. Kérdezd meg magadtól, neked ez annak számít-e.
De ha maga a regisztrálás nem is számít megcsalásnak, akkor a szándékába gondolj bele... hogy meg akart csalni. Most szerinted az mentség, hogy azért nem tette meg, mert lebukott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!