Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párotok benne van közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párotok benne van közös programokba a gyereketekkel aki nem az övé ?

Figyelt kérdés
Van egy élettársam akivel hullámzó a kapcsolatunk. Az egyik nagy bánatom, h ő nem akar a gyerekemmel /18 eves/ közös programot. Értem ez alatt egy kiruccanást Pestre vagy egy fürdőzést! Én mint anya igényem lenne erre a gyerekemmel és ő is szívesen jönne is! Kitaláltam azt is h akkor megyek kettesbe a gyerekkel de ez az ötletem se tetszik neki, így meg elmenni h egymero görcsbe legyen a gyomrom h mire jövök majd haza. Nem latok más kiutat mint elhagyni ezt a pasit mert nem szívesen mondanék le a gyermekemmel való közös programokról. Ti mit gondoltok róla? Lehet ezen máshogy változtatni?
2022. márc. 2. 09:39
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
27%

Kérdező, csak ventillálsz ezzel a többedszeri kiírással (=panaszkodni akarsz nyilvánosan), vagy megfontolod az érkezett válaszokat???

Arról sem esett szó, hogy a gyereked hogyan viszonyul a pasihoz...

2022. márc. 2. 11:52
 12/30 A kérdező kommentje:
Nincs nagy összhang köztük
2022. márc. 2. 11:54
 13/30 anonim ***** válasza:
9%

12: tehát a gyereked a szokásos tini, vágja a pofákat, és betolakodónak tartja a pasit a "családotokban".

Menetrendszerinti viselkedés... :-D

Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten...

Te szívesen mennél együtt bárhová olyan társaságban, ahol pofákat vágnak rád?

2022. márc. 2. 11:58
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha ugyanaz a család, amit valamelyik nap láttam, akkor nem ilyen egyértelmű a helyzet.

3 éve együtt élnek, két lány van, az egyik elköltözött már, a 18 éves van otthon, de akkor épp pizzát rendeltek, és a pasi kihangsúlyozta, hogy a lány nem fog belőle kapni, és amikor anya mondta, hogy rendel ő, hogy neki is jusson, akkor abba kötött bele.

De akkor még azon ment a filózás, hogy elköltözzenek-e onnan a lánnyal, mert a pasinál vannak.

2022. márc. 2. 12:01
 15/30 anonim ***** válasza:
55%

Ja, hogy a pasinál hédereznek...???

Akkor róka fogta csuka... Le kell nyelni a békát.

2022. márc. 2. 12:04
 16/30 anonim ***** válasza:
2022. márc. 2. 12:14
 17/30 anonim ***** válasza:
24%

Nekem az egész felállás érdekes, nemhogy gyerekkel, de testvérrel, baratnovel is így zajlik.

Szombaton elmegyek Katival moziba, van kedved jönni?

Erre a válasz igen vagy nem, akkor is megyek a válasz csak rá vonatkozik. Esetleg ha azt mondja, hogy nem igazán mert én fürdőre mennék inkább, nem jöttök? Akkor lehet opció hogy nem megyünk hanem mashova de akkor is 3an.

2022. márc. 2. 12:35
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Engem a mai napig sokszor maga a nevelőapám hív fel és invitál olyan programokra ami szerinte nekem is szimpi lehet, pedig én ma-holnap 30 éves vagyok. És ez így volt mindig 10 meg 18 évesen is.

Ezeknek ugyan a 95%-ára már nemet mondok, de a gesztus nagyon jól esik, és néha ha pont úgy alakul akkor becsatlakozom egy mozira vagy egy vacsira.

2022. márc. 2. 12:39
 19/30 anonim ***** válasza:
86%

Itt nem az a baj, hogy nem megy Veletek( gyerek is felnőtt már), hanem, hogy korlátoz, hogy Te mész

Gondolom azt is beszabályozná, ha a barátnőiddel mennél ide oda( remélem menni is szoktál).Soha nem hagyd senkinek,hogy megmondja kivel, mikor , hova mehetsz.

2022. márc. 2. 12:47
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

így meg elmenni h egymero görcsbe legyen a gyomrom h mire jövök majd haza - ha ilyen gondolataid vannak, ott rögtön ki kell dobni a pasast.

De te úgysem fogod, helyette még kiírsz 4-5 kérdést.

2022. márc. 2. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!