Fiú gyereketek mennyi idősen mutatott be otthon először barátnőt? Szülőként hogyan viszonyultatok a lányhoz?
Bátyáim esete:
Egyik 17, másik 21 évesen mutatták be az akkor már stabilnak mondható kapcsolatukat.
Anyám pedig egy tündér volt, imádta egyből a lányokat. És szerintem ez is a normális reakció.
"Anyám pedig egy tündér volt, imádta egyből a lányokat. És szerintem ez is a normális reakció."
Attól függ, hogy milyenek a lányok... Azért nem mind egyformák, lássuk be...
19 évesen. Kicsit mondjuk furcsán néztem a hölgyre, mert 42 éves volt. Aztán négyszemközt csak rákérdeztem a fiamra, hogy mégis, mi ez.
Kézenfekvő válasza volt, el is fogadtam, nem is feszegettem tovább a kérdést.
Azt mondta: "-Jó teste van, jó az ágyban, mindenre kapható. Kell ennél több?"
...nem is tartott tovább 1 évnél, az igaz. Szerintem afféle sugarmommyként kezelte.
Az utána következő -már korosztályába illő- barátnőt is rendesen bemutatta, ennek két éve, még mindig együtt vannak, és a lány belopta magát a szívembe, lányomként szeretem.
8as vagyok, miért kellett lepontozni?
A barátom 18 éves, és 14 évesen mutatott be a szüleinek.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!