Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy 30 kg súlyfelesleg van minden közismert "szexológus" -on? Miért hallgatunk olyan nőkre, akiket bottal sem piszkál meg senki józanul?
De miért próbáljátok meg még megmagyarázni a kérdezőnek?
Inkább tegye ki valaki fuckyeahre, mert ha én küldök oda valamit az nem jelenik meg.
miért téged leszólít minden latinos pasi a bícsen? jaj nekem milyen agyalágyult,ostoba,primitív bunkó k.urva vagy!
egyébként ha így van minek neked szexológus??
Eltekintve attól, hogy most mit gondolok Rólad, válaszolnék a kérdésedre:
A tudás, és a szakértelem NEM a kilók függvénye. Azért tudják jobban, mert igen, van ilyen képzés, ők elvégezték, Te meg nem. És itt nem kell egy szexológusnak ordas nagy r*bancnak lennie. Gondolj csak a drogosokra, a legtöbb szakember, aki segít a leszokásban még életében nem drogozott.
A másik (bocs, kikívánkozik): Mindig szégyelltem magam, hogy a buta, p*csásan szép lányokat mennyire lenézem. Mert szépek, meg csinik, de IQ az nincs. Amióta olvastam ezt a kérdést és a kommentjeidet, már nem szégyellem magam... Ne haragudj, de ez botrány.
Harmadik: nem vagyok vékony. De k*rva jó pasijaim voltak, vannak. Nem latin férfiatlan, magukat szépítgető, buta fajták, hanem pasik. Tudod, intelligensek, humorosak, jól néznek ki, udvariasak, és nőként bánnak velem. Nem biztos, hogy a latin pasik, meg a focisták vannak a férfipiramis csúcsán, sőt! Volt focista pasim is, nem sokáig bírtam azt a stílust, én dobtam, jé... (Persze ez is általánosítás, vannak kivételek) Pedig biztos van köztünk egy jópár kilónyi különbség. Na, erre vajon mit mondasz?
Ti összetévesztitek a TVt a való világgal ! (és most nem az RTL -es VV -re gondoltam)
A valóságban tényleg vannak diplomás szexuál-pszihológusok akik igenis értenek hozzá és ezt tanulják , szerintem inkább tőlük kérdezz ha van vmi problémád . De itt is egy csomó férfival és idős csajjal fogsz találkozni akiknek már van tapasztalatuk és már rég voltak cicababák (vagy nem is voltak soha se:) .
Az meg hogy a TVben mit látsz attól ha nem tudsz elvonatkoztatni az a te hülyeségedet minősíti .
Bár az olvasottak alapján nem lesz neked se sok diplomád ...
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!