Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek lehet valaki jó pasi attól, hogy van rajta egy pár kiló súlyfelesleg?
Figyelt kérdés
Magam miatt teszem fel a kérdést, mivel nem vagyok vékony, de kövér sem (180 cm magas vagyok, és 85 kiló). Arcra szerintem átlagos vagyok, a öltözködésemre odafigyelek. Ettől független valahogy mégsem vesznek észre a lányok, kíváncsi vagyok, hogy ez a testalkatom miatt lehet-e. Légyszi normális válaszokat! 18/F2011. júl. 26. 13:36
1/6 anonim válasza:
Mivel a kérdésed kifejezetten a testalkatodra irányul ezért kép nélkül nem tudom eldönteni.
17/L
2/6 anonim válasza:
Képpel többre mennénk, de így látatlanban azt tudom mondani, hogy igen, lehet valaki úgy is jó pasi, de akkor kell, hogy valami más különleges legyen rajta (szeme, arca, akármi).
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. Holnap töltök fel képet. Jelenleg sajna nem tudok, mivel nincs aki lefotózzon. :S
2011. júl. 26. 13:48
4/6 anonim válasza:
Naná,hogy lehet.Nekem kifejezetten bejön,a páromnak is van kis felesleg,de szerintem ő így jó és nem is szeretném,ha megválna ettől a néhány kilotól :)
5/6 anonim válasza:
Az a pár kiló nem hiszem, hogy zavaró lenne. Engem legalábbis biztos nem érdekelne, ha amúgy bejön a pasi, és jól kijövünk ez a legkevesebb.
6/6 anonim válasza:
Az én párom 185 cm és 95 kg... IMÁDOM!!!! Ő a mindenem. 25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!