Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miként reagálnál, ha a párod fegyvert akarna?
Anno volt a jugoszláv háború, ami kis híján átterjed ide is.
Most itt az ukrán helyzet.
A kormány magasról tesz a határon élő civil lakosokra. Hiszen hiába a helyzet, idehaza továbbra sincs könnyítve a fegyvertartási és viselési engedélyek kiadása.
Ha a párod szeretne önvédelmi/lakásvédelmi célra lőfegyvert, mivel tudna meggyőzni, hogy engedd? (Anyagi és jogi szempontból nem lenne gond.)
Nekem nincs fegyverem, nem is akarok, megvan a véleményem azokról, akik viszont igen.
Külföldön sem úgy van az, hogy ha bárki inzultal, te csak keresztullovod.
Plusz te férfi vagy, egy férfit nem szoktak annyira bekostolni, mint egy not pl.
Ha mindenképp önvédelem én gondolkozol, akkor menj el egy küzdő sportra azt kész. Én ezt teszem.
26
Amúgy ami 23-mas válaszomban írtam,képzeld pédák voltak,vagy mi ami nem tudsz értelmezni?:DD
32
Megint más tészta az egész:
Mert vazze,én se kezdek bárkit leszúrni mert beanyázott,de aki bántana vagy merne bántani akkor mit csináljak?
Persze,nem arról van szó hogy most pofont vágtak vagy valami..
#16: AZ USA-ban is igen nagy viták vannak a fegyvertartás körül.
2021: "A július negyedikei hétvégén 51 lövöldözés volt a 19,5 millió lakosú New Yorkban: csaknem kétszáz embert lőttek agyon."
"A számokat nézve, többen halnak meg fegyveres erőszak és bűnözés következtében, mint a koronavírus miatt" - hívta fel a figyelmet Andrew Cuomo demokrata kormányzó.
Szóval nem, nem hiányzik lakossági fegyverviselés.
35.-re.
Az USA - fegyver témához.
1.: RENGETEG a bűnöző.
2.: RENGETEG a bevándorló.
3.: RENGETEG a bejegyzetlen, régi fegyver.
4.: RENGETEG a drogos/alkesz/elmebeteg.
Szlovákiában, Ausztriában, Csehországban, mikor is volt mészárlás?
35
Már bocs,de hadkérdőjelezem meg:
Biztos infó ez?
Biztos oldalon nézelődtél?
35.-re.
USA.
Az USA 2 legnagyobb gyilkossági rátájú városa évek óta Washington és Chicago.
És mi "vicc"? Azokban a városokban gyakorlatilag tilos a lőfegyver.
Míg Vermont államban volt olyan év, hogy az egész államban alig 2-3 gyilkosság volt.
És mi a "vicc"? Hogy ott nyílt fegyverviselés van. Azaz mehetsz az utcán a válladon a puskáddal, vagy a kezedben a pisztolyoddal.
"Szlovákiában, Ausztriában, Csehországban, mikor is volt mészárlás?"
Jó, de minek is fegyver egy békés országban? Mikor és miért is van rá szükség?
"idehaza továbbra sincs könnyítve a fegyvertartási"
Így is épp elég hülye van az országban.. nem kell hogy azok könnyen fegyverhez jussanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!