Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miként reagálnál, ha a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miként reagálnál, ha a párod fegyvert akarna?

Figyelt kérdés

Anno volt a jugoszláv háború, ami kis híján átterjed ide is.

Most itt az ukrán helyzet.

A kormány magasról tesz a határon élő civil lakosokra. Hiszen hiába a helyzet, idehaza továbbra sincs könnyítve a fegyvertartási és viselési engedélyek kiadása.

Ha a párod szeretne önvédelmi/lakásvédelmi célra lőfegyvert, mivel tudna meggyőzni, hogy engedd? (Anyagi és jogi szempontból nem lenne gond.)

2022. febr. 26. 17:04
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
80%
Csak hivatásos kaphat fegyvert. Nagypapam Vadász, van fegyvere és fegyvertartási engedélye, de nyilván emberre nem lőhet. Ha jól tudom, kb egyedül rendőrnek és tekesnek lehet saját fegyvere, de civilként azt sem nagyon használhatja. Úgyhogy önvédelemből biztos nem fog fegyvert kapni engedélyt meg pláne, legális úton biztosan.
2022. febr. 26. 17:45
 12/62 anonim ***** válasza:
13%

11

Vagyis nem kötekedés:

Tegyük fel hogy valaki pszihikalilag és értelmi szinten nem hülye,akkor miért nem adjunk?

Normális ember nem pont azért fog lövöldözni,mert:

-szellemet látott

-vagy megjegyzést tettek az hajszőrzetére

-vagy simán valaki rá lépett az cipőjére

-vagy olyan hogy valaki véletlenül fellökte

2022. febr. 26. 17:54
 13/62 anonim ***** válasza:
75%

Amerikában is olyan baromi jó, hogy boldog boldogtalan kap, véletlen sincs rendszeresen iskolai vagy bármilyen egyéb lövöldözés.

Hála a jó istennek nem adnak itthon sokaknak fegyvert.

2022. febr. 26. 17:59
 14/62 anonim ***** válasza:
66%

#12: És minek kell neki???

Az USA-ban sokkal több a véletlen vagy felindulásból lelőtt áldozatok száma, mint a tényleges önvédelem. Pont az kéne, hogy fegyvereket osztogassanak a lakosságnak. És pont azoknak nem kéne adni, akik akarnak.

2022. febr. 26. 18:19
 15/62 anonim ***** válasza:
75%

Nekem van legálisan vadászpuskám, de nem szoktam vadászni, csak Magyarországon úgy lehet a legkönnyebben puskád, ha vadásznak íratod be magad hivatalosan. Van Magyarországon 50-60 ezer vadász papíron, de köztük rengeteg csak azért vadász, hogy lehessen otthon valamilyen fegyvere. Csak szeretem a fegyvereket hobbiból és ezért mindig is akartam már gyerekkoromtól kezdve. Egyébként szelíd kinézetű ember vagyok és értelmiségi állásban dolgozom, az utcán csak úgy senki nem mondaná meg, hogy van otthon fegyverem. A párom elfogadja a dolgot.

29/F

2022. febr. 26. 18:36
 16/62 anonim ***** válasza:
26%

14

Aha,de példa cseh/szlovákokat sohe hozzák föl,de vajon miért??:))

Amúgy nem azért,amerikában könnyebb szerezni egy isztolyt,és olcsóbb mint egész eu-ban,tudod miért?:)

1.Mert alapjog

2.Egyszerűen több fegyver gyár van

3.És aki nem volt börtönben,se nevelő intézetben stb,akkor annyi kell hogy személyi igazolvány stb és megkapod az fegyvert.

2022. febr. 26. 18:50
 17/62 anonim ***** válasza:
82%
Nem érdekelne, úgy nőttem fel, hogy apukámnak volt pisztolya, légpuskával meg a kertben lövöldöztük a sörös dobozokat 🙂
2022. febr. 26. 18:55
 18/62 anonim ***** válasza:
85%

16-os

Helyesen írni nem tudsz, mit akarsz egy fegyverrel?

Plusz annyi idióta ember van enélkül is, akár itt gyakori kérdéseken is.

Szerinted tényleg jó lenne, ha mindenki kapna fegyvert, akinek csak telik rá?

Nekem szerintem az első dolgom lenne elköltözni, ha legalizálva lenne a fegyvertartás itthon.

2022. febr. 26. 18:58
 19/62 anonim ***** válasza:
22%

18. A legtöbb ország, ami eszedbe jut, hogy hová költöznél, azokban az országokban Magyarországnál könnyebben lehet fegyverhez jutni most is.

Meglepődnél mennyi országban lehet a nyugati világban is a normális törvénytisztelő átlagpolgárnak viszonylag könnyen valamilyen önvédelmi célra is használható lőfegyvere.

2022. febr. 26. 19:00
 20/62 anonim ***** válasza:
69%
És aki nem volt börtönben,se nevelő intézetben " Azt zárt intézetnek hívják.. Aki nevelő otthonban nőt fel nem követet el bűnt te mocskos állat!!
2022. febr. 26. 19:06
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!