Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miként reagálnál, ha a párod fegyvert akarna?
Anno volt a jugoszláv háború, ami kis híján átterjed ide is.
Most itt az ukrán helyzet.
A kormány magasról tesz a határon élő civil lakosokra. Hiszen hiába a helyzet, idehaza továbbra sincs könnyítve a fegyvertartási és viselési engedélyek kiadása.
Ha a párod szeretne önvédelmi/lakásvédelmi célra lőfegyvert, mivel tudna meggyőzni, hogy engedd? (Anyagi és jogi szempontból nem lenne gond.)
Nem is nyugati országba indultam volna.
Egyébként meg hogy bizonyítják, hogy valami önvédelem volt e vagy nem?
AUSZTRIA: Állampolgárnak, ha büntetlen, és egészséges mentálisan, alanyi jogú a sörétes.
SVÁJC: Sorozatlövőt tart otthon a katonaköteles tartalékos.
SZLOVÁKIA/CSEHORSZÁG: Vipera, és bármekkora paprikasray vihető utcára. Meg engedély nélkül a gázfegyver. Légfegyverből ott 17J, idehaza 7,5J a határ.
ÉS!!!
Minden 33. emberre jut éles lőfegyver. Valamint minimális indoklással jár a viselési éles pisztolyra.
Tehát egy szlovák dögkút biztonsági őre, ezek szerint emberileg, erkölcsileg, etikailag és mentálisan, SOKKAL különb EMBER, mint egy magyar orvos, az apád, vagy te. Ugye?
18
Jaj,helyesírásom dönti eldöntsem hogy hova lőjjek,vagy hogy az dönti el hogy én ne tudjam hogy mire használnám?:DD
Elgépeltem pár szót,akkor már mr prosszerszor vagy,mert mondjuk te nem?:DD
Hhh...okostojás,mert "jaj,én tökeletes vagyok,és találtam emberbe kis hibát"
KB értelmezem az írásodat,hogy értsed hogy mit írtál:
Ne akarj házat,ha szőke az hajad.
Ne akarj feleséget/férjet,ha kutyás vagy.
Ne akarj szexelni ha mondjuk nem vagy milliomos.
20
Te nagyon értelmes,nevelőintézet=javitó intézet,vagy nem tudom rosszul írtam,vagy nem tudom :D
24-es
Ilyen incel pcsöknek amúgy sem adnék semmilyen fegyvert, mint te. Valószínűleg azzal szórakoznal, hogy vagy a barátnőivel rendelkező férfiakat lovoldozned elkeseredetten, vagy pedig szingli nők fejéhez tartanád kényszerítve őket, hogy valamelyik a “tarsad” legyen. Ismerem a fajtád.
21
Egyszerű,kamera,tanú,vagy lát lelet :)
Bizonyára önvédelem erkölcsileg amikor téged körbe állnak,vagy amberkodnak,vagy zaklatnak,vagy neked támadnak(mondjuk beveri az szemedet,nyomron szájon rúgnak és rúgdosnak)
27
Meg édes anyukádat,mit rágalmazol?
Elkényzetet hülyegyerek,hol az tökömből szeded az ilyen hülyeséget?
Kár hogy ilyen hülye provokárok hülyék,mint te nagyon nagy az arcuk,de ha bántani merik akkor rohanak minden hová,és még ők az "ártatlan".
27
Meg amúgy nem azért,az én magán életem hogy kerül be az kérdéshez?
Igen,nincsen barátnőm,de nem vagyok annyira hülye hogy lövöldözzek :)
Meg amúgy mit közze az kérdéshez az magán életem?
Mi az,felső rendűnek érzed magad mert másak nincs,de neked van?:D
Egyátalán meg merem kérdőjelezni hogy te értelmes vagy egy vitához :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!