Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bocsássak meg neki?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő a parommal lassan masfel éve egyutt vagyok (távkapcsolat) es kiderult hogy amikor 2 honapja voltunk egyutt kb, friss volt a kapcsolatunk mas nonek akivel akkor beszélt neha, flörtölt is, irt olyat hogy velem nem igazi kapcsolata van csak távkapcsolat ami azert jo hogy ha nincs mas tud kivel beszelgetni osszebujni talalkozni, eközben nekem tolta a szep szövegeket hogy velem akar lenni stb. Ez egy kb 1 eves sztori csak most derult ki, azota nem beszélt ezzel a novel es most sem beszel massal rajtam kivul megmutatta. De eleg rosszul esett hogy igy vélekedett a kapcsolatunkrol. Azt mondja akkor meg nem gondolta hogy komolyra fordulnak a dolgok de velem akar csaladot alapítani engem akar orokke stb amit elhiszek neki mert tenyleg latom rajta hogy szeret es tervezünk idén osszekoltozni hogy ne legyünk távol. Jelenleg elegge megbántott ez a dolog es rosszul esik. Szerintetek tulreagalom? Vagy jogosan esik rosszul ?

Helyesírásert bocsi

Koszi elore is

2022. febr. 22. 11:11
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Köszi
2022. febr. 23. 15:52
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Hat has a kapcsolat eleven nem utanad vagyakozott hanem mas utàn akkor èn elgondolkoznèk hogy egyaltalan hogy legyen folytatas .
2022. febr. 28. 22:03
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
kapcsolat elejèn *
2022. febr. 28. 22:03
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Lehet vàltozott az èrzèsei iranyodban de kitudja hogy nem e a csaj pattintotta e le vagy a csajnak lett palija stb .Sztem ez nem mindegy vagy ö pattintotta le a csajt mivel tèged szeret ha ez igy volt .Tisztazni kellene dolgokat plussz neki kellene tepernie utanad tenni azèrt hogy együtt maradjatok stb .Mert ugyebàr mondani bàrmit lehet .
2022. febr. 28. 22:07
 25/25 anonim ***** válasza:

Nem akarok vészjósló vagy pesszimista lenni, de voltam hasonló helyzetben.

Én pesti, ő vidéki, távkapcsolat. Hétköznap cset, hétvégén nálam vagy nála.

Sajna róla is derült ki hogy más lányokkal csetel, és nekik kibeszélt.

Nekem azt mondta így szeret úgy szeret, nekik azt annyira nem mély ez a kapcsolat.

Mikor kiderült össze-vissza hadovált jajj ő nem vette őket komolyan, épp rosszba voltunk (az igaz volt kis összezördülésünk amit később megbeszéltünk, de ez a megoldás rögtön más lányokkal csetel?), nem is ismeri őket.

Szemet szúrt nekem ez a mondatod ''ami azert jo hogy ha nincs mas''.

Ennek a pasimnak (már ex) előttem szexkapcsolata volt egy lánnyal, elég leharcolt, lezüllött nővel aki állítása szerint nem jött be neki.

Kérdeztem egyszer, ha nem is jött be neki se külsőre, se belsőleg, minek volt vele egyáltalán?

Az volt a válasza, mert ''nem volt más''.

Magyarán kellett neki egy pótlék, akivel néha összejárhat szexelni ha nem is az esete, míg esetleg jön más. (Persze lehet kamuzott és nagyonis jártak).

(Utólag kiderült ennek a csajnak is írogatott kapcsolatunk alatt).

Azért elég nagy a között a különbség hogy ''épp nincs más'' mint az hogy ''túl jó vagy''.

Hisz a ha tényleg túl jó lennél neki, nem mondaná más lánynak rólad hogy ''nem volt más'', hanem nem csetelne más lányokkal, örülne hogy kifogott téged.

Mindent megtenne megtartson.

Sztem (legalábbis ez a gyanúm) ez a fiú hazudozik neked.

Mást mond neked, mást más lányoknak.

Hisz messze laktok, úgyse tudod leellenőrizni kivel mikor találkozik.

Az is lehet a saját városában, vagy más városokban is tart nőt, tartalék nőket.

Téged is csak tartaléknőnek tart, ahogy a többit, ha egyik kidobja vagy nem válaszol neki többet, mindig legyen valaki, akihez igen, bújhat, és akivel szexelhet, akihez mehet.

És minden lánynak mást mond.

Az ilyenek több vasat tartanak a tűzben és mindig van kész válaszuk mindenre.

Arról, hogy húúúú de szemét dolog belenézni a másik telefonjába: akinek nincs titkolni valója, nincs mitől félnie.

Különben is, teszem azt egy lány bízik a barátjában, nem nézi meg semmilyét, mégis egy nap véletlenül észreveszi üziket mert a srác kint hagyta telót és jött értesítés?

Lehet így fog rádöbenni, a srác évek óta átveri, neki azt kommunikálja minden rendben, így szereti blabla, de közben rommá csalta más nőkkel akiknek csúnyákat mondott róla.

A csaj rájön, hogy a csávó csak az idejét rabolta tőle. Ha pedig nem jön rá időben, még több idejét elvesztegette volna srácra.

Esetleg egy nap le is lép kifogásokkal, majd másnap jönnek a posztok az új nővel, kiderül kapcsolatuk alatt is viszonyuk volt, akár az is, hogy szinte mindenki tudott róla.

Aztán a csaj lesz hibáztatva, ''hogy nem vetted észre jeleket'', ''biztos valamit nem adtál meg neki kapcsolatban hisz egy jó kapcsolatba nem férkőzik be harmadik''.

Ja, de ha csak gyanakszol, és rákérdezel akárcsak nyugodtan, még te leszel a hisztis, a féltékeny, meg ''nem bízol bennem mi értelme van a kapcsolatunknak''.

Aha, csak aztán miután tagadott mindent és téged állít be rossznak, majd óvatosabb lesz.

Nehogy már az legyen rossz aki belenéz más telójába, mint az aki szanaszét csalja másikat.

És egy ilyen (vagy több után) nehéz újra bízni valakiben ha kapcsolatba kerülsz, nehéz felépülni, nagyon lerontja önbizalmat.

Csoda hogy egyáltalán felfedezted ezt a beszélgetést.

Lehetséges volt más lányokkal is flört, csak azokat törölte.

A rutinosak azok vagy elrejtik akár archívumba vagy gyakran törlik.

Én nem akarok beleszólni a kapcsolatodba, neked kell tudnod, érezned.

De én a helyedben nem tudnék bízni benne.

Én azt mondom, járj nyitott szemmel, figyeld hogy viselkedik.

Nem az számít sokszor, mit mondanak, hanem hogy cselekszenek.

Amúgy nekem sok komoly kapcsolatban lévő vagy nős pasi írogatott munkahelyről vagy közösségi oldalról, azok is mindennek elmondták a partnerüket.

Csak akkor miért nem hagyják ott őket?

Vagy ha gondjuk van miért nem velük beszélik meg?

Én már szkeptikus vagyok az ilyen alakokkal kapcsolatban.

(Bocs a hosszúságért).

2022. márc. 4. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!