Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bocsássak meg? Nagyon szeretem, de folyton bántalmaz lelkileg a barátom. Újra és újra ha összeveszünk. Szerintetek ez normális?
Ha azt mondjuk ne, akkor is visszamész, mert JELENLEG egy naiv,jellemtelen senki vagy.
Majd ha felnősz, nem fogsz kérdezni és panaszkodni, hanem lépsz.
De addig megérdemled a sorsod.
Nálam pl a barátnőm miattam változott meg,de sose köteleztem rá,s ha megtette nagyon örültem neki s igyekeztem éreztetni,hogy mennyire boldoggá tett vele. De jelzem önszántából tette,nem azért mert köteleztem rá.
Szerintem nem az a baj,ha megakarsz változni miatta,hanem az,ahogyan a barátod hozzád viszonyúl. Sose kövéreztem le a barátnőm,sose kiabáltam vele. Még ha "jogos" lett volna se. Itt akinek változnia kell első sorban az a barátod. Ha nem képes rá vagy úgy ítéli meg,hogy nem érsz annyit,akkor sajnálom,de szakítani kell.
Szerintem ez egy görbetükrös troll-kérdés.
A világon ilyen sztori, ember, kérdés nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!