Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bocsássak meg neki?

Figyelt kérdés

6 éve van párom, rengeteg rossz dolog történt a kapcsolatunkba, az utóbbi időkben főleg miatta, ugyanis folyton olyan helyzetek tudódtak ki, amikre nem gondoltam volna, amik nekem rosszul estek. Azzal vigasztal, hogy már jó ideje megváltozott és belátta, hogy rosszat tett. Nem csalt meg, nem erről van szó. Szeret engem, többször is bizonyította és azóta tényleg javít a dolgokon, de kb minden nap a fejemben van és zavar, bánt, hiába beszéltük át.. Tudom, hogy ha meg akarok bocsátani akkor meg is kell, de nagyon nehezen tudom ezeket elengedni, illetve ha vele vagyok többször is felhozom neki a dolgokat, pedig nem akarom ezzel bántani, de úgy érzem nem tudom lenyelni.

Ti mit tesztek olyankor, vagy tettetek, amikor a párotok meg bántott titeket, de mindig ott motoszkál a fejetekben?

Nagyon szeretném elfelejteni és lezárni, de nehéz.

23/N

2020. ápr. 20. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyban függ attól mit tett. Eseeg arról mondj valamit. Mert nem mindegy! :)
2020. ápr. 20. 22:25
 2/5 A kérdező kommentje:

Például mellettem egy másik lányt is "fűzött", akiről tudta, hogy amúgy a csajszi szerelmes belé, barátom meg kihasználta ezt és hitegette úgymond. Flörtölt vele többször is.

Vagy a tudtom nélkül ment el szórakozni, ami nem is lenne baj, nem vonhatom meg, de a szemembe hazudott, mikor a haverjai kikotyogták.

Pasis beszélgetések során előjött az is, hogy kit lehetne ágyba vinni. Nekem ezek nyilván rosszul esnek.

Azóta az ő kérésére közös Facebookonunk és messengerünk van, szóval tudom, hogy ezekről le szokott.

És sokkal nyitottabb és őszintébb velem.

Nem akarok banya lenni és rá akaszkodni, szeretném ha boldog lenne ugyanúgy így nem láncolom meg, ő kérte hogy ezeknek legyen örökre vége, mert fontosabb vagyok neki, és tényleg látom, hogy így is gondolja, de ennek ellenére ezek bennem nagyon nagy sebet okoztak

2020. ápr. 20. 22:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Kuka! Önbecsülésről hallottál már?
2020. ápr. 20. 23:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Mint említettem, szeretnék megbocsátani. Van önbecsületem és tudom, hogy ha újabb hibákat követ el, véget kell vetnem a kapcsolatnak. De amíg azt látom, hogy javul, és fejben is érettebb, addig szeretnék esélyt adni neki.
2020. ápr. 21. 07:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Nálunk mondjuk ennyire nem volt durva a helyzet, de vannak hasonlóságok. Barátom anno flörtölt egy lánnyal, állította, hogy ez részéről nem flört és csak barátok (régi osztálytársak amúgy), én nem voltam hülye, tudtam mi ez. Rendszeresen bele kellett nézegetnem a telefonjába, millió hisztik, sírás, mindig megígérte, hogy befejezi és sosem tartotta be. Mi 3 hónapra szét is mentünk, végül sírva jött hozzám, hogy teljesen igazam volt és leáll ezzel, túllépett határokat és igazam volt mindenben.

Ennek másfél hónapja, tényleg leállt, tiltotta szó nélkül a lányt is, pedig nem kértem rá.

Tudom mit érzel, nehéz. Én úgy gondolom második esélyt mindenki érdemel, hisz emberekből vagyunk és hibázunk, meggondolatlan döntéseket hozunk, pláne ilyen fiatalon.

Próbálok nem túlagyalni és ellenőrizgetni, hanem bízni benne, hisz tiszta lappal vagyunk most.

Neked is ezt tudom javasolni. Képzeld el ezt úgy, mint egy próbát, amit ha kiáll a kapcsolatotok, akkor van még dolgotok egymással az életben.

Én rettentően szeretem, minden áldott nap eszembe jutnak a lánnyal való beszélgetéseik és az, hogy mennyire fájt, de megígérte, hogy megváltozik én pedig megígértem, hogy adok neki még egy lehetőséget.

Vagy pofára esünk, vagy nem. :) Én hiszek a változásban mert nekem is rengeteg hibám volt / van amiket próbálok kijavítani, szerintem ő is képes rá.

Ha beszélgetnél, írhatsz privátban bármikor.

21L

2020. ápr. 21. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!