Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bocsássak meg neki?
A helyzet a következő a parommal lassan masfel éve egyutt vagyok (távkapcsolat) es kiderult hogy amikor 2 honapja voltunk egyutt kb, friss volt a kapcsolatunk mas nonek akivel akkor beszélt neha, flörtölt is, irt olyat hogy velem nem igazi kapcsolata van csak távkapcsolat ami azert jo hogy ha nincs mas tud kivel beszelgetni osszebujni talalkozni, eközben nekem tolta a szep szövegeket hogy velem akar lenni stb. Ez egy kb 1 eves sztori csak most derult ki, azota nem beszélt ezzel a novel es most sem beszel massal rajtam kivul megmutatta. De eleg rosszul esett hogy igy vélekedett a kapcsolatunkrol. Azt mondja akkor meg nem gondolta hogy komolyra fordulnak a dolgok de velem akar csaladot alapítani engem akar orokke stb amit elhiszek neki mert tenyleg latom rajta hogy szeret es tervezünk idén osszekoltozni hogy ne legyünk távol. Jelenleg elegge megbántott ez a dolog es rosszul esik. Szerintetek tulreagalom? Vagy jogosan esik rosszul ?
Helyesírásert bocsi
Koszi elore is
13:
Persze, en sem szeretek ilyenhez folyamodni, eddig megvolt a bizalom. Egy poénnal indult az egesz…
Na a 12-es kommentedben van a döntő tényező nálam. Megaláztak, kibeszéltek, becsaptak, és ha te erről akarsz beszélni, te vagy a nevetséges... Újjabb alázás. Ha szeretek valakit, akkor leülök vele és megbeszélem, ha nyomja a lelkét, hogy 2 éve valamiért csúnyán néztem rá. Ha bagatell dolog, akkor is fontos a másik lelki állapota nekem, inkább kétszer elmondom, hogy "nem volt jelentőssége, nem haragudtam rád" vagy épp ami volt. De egy ilyennél. Okozott egy hatalmas törést, és téged állít be hisztisnek vagy nevetségesnek, ahelyett, hogy támogatna lelkileg. Ez a hozzáállás ami nekem tuti, hogy nem fér bele.
29/F
Tudod, Drága, mi itt a legnagyobb probléma?
Az, hogy nem szeret téged.
Teljesen mindegy, miket mond.
Teljesen palira vesz, mert megteheti.
Ilyen nincs. Gondolj már bele. Ha neked lenne egy “túl jó” palid, nem inkább össze tenned a két kezed, hogy sikerült neghoditanod, mint azon aggódni, hogy túl jó ő neked és elengeded emiatt?
Az emberek ehhez túl önzőek.
A csávó szimplán nem szeret.
18: Tapasztalatom alapján sokkal jobb a tettekre fókuszálni, mint a szavakra. Mondani bármit lehet, hosszútávon tenni érte viszont annál nehezebb.
Tedd fel magadnak a kérdést. Viselkedése alapján jól érzed magad? Boldog kapcsolatban élsz? Úgy érzed megbecsül, tisztel, megbízhatsz benne?
1,5 év után ezeket tudnod kellene, így ha a válasz igen, teljesen mindegy mi történt a múltban, ha pedig a válaszod nem, akkor ez a kapcsolat kuka és semerre se haladtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!