Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bocsássak meg neki?
A helyzet a következő a parommal lassan masfel éve egyutt vagyok (távkapcsolat) es kiderult hogy amikor 2 honapja voltunk egyutt kb, friss volt a kapcsolatunk mas nonek akivel akkor beszélt neha, flörtölt is, irt olyat hogy velem nem igazi kapcsolata van csak távkapcsolat ami azert jo hogy ha nincs mas tud kivel beszelgetni osszebujni talalkozni, eközben nekem tolta a szep szövegeket hogy velem akar lenni stb. Ez egy kb 1 eves sztori csak most derult ki, azota nem beszélt ezzel a novel es most sem beszel massal rajtam kivul megmutatta. De eleg rosszul esett hogy igy vélekedett a kapcsolatunkrol. Azt mondja akkor meg nem gondolta hogy komolyra fordulnak a dolgok de velem akar csaladot alapítani engem akar orokke stb amit elhiszek neki mert tenyleg latom rajta hogy szeret es tervezünk idén osszekoltozni hogy ne legyünk távol. Jelenleg elegge megbántott ez a dolog es rosszul esik. Szerintetek tulreagalom? Vagy jogosan esik rosszul ?
Helyesírásert bocsi
Koszi elore is
Ha meg most is tavkapcsolatban vagytok honnan tudod, hogy nem azért van veled, minta mikor csak két hónapja voltatok együtt?
Egy ilyen emberben én már nem tudnék bízni. Valószínűleg azért jó neki a távkapcsolat, mert közben más nőket is hulyithet úgy, hogy közben nem bukik le előtted.
Miért csak most, 2 év távkapcsolat után akar összeköltözni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!