Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bocsássak meg neki?
20L és 22F, 2016 óta együtt, én vagyok a lány
Szóval a barátom az első akivel lefeküdtem,neki előttem volt 2 nője.
Az egyik egy tinderdate volt, a másik akivel először volt nemrég derült ki hogy a legjobb barátjának a huga. És ezt titkolta. Teljesen ki vagyok,mert rengetegez bulizunk együtt a legjobb barátjával meg a tesóival és akkor a csaj is ott van. A ciki, hogy a pasimnak vele alig állt fel, ergo a csaj is a faszim legjobb barátja is impotensnek gondolja?
Irtó idegesítő és tényleg az hogy 4 évig titkolta hogy ez a csaj volt neki az első.... Átverve érzem magam és nagyon szarul
Csak mert biológiailag felnőtt vagy, még nem vagy az automatikusan agyilag is. Mit kellene megbocsátani? Volt a csajjal, na és. Nem működött, mindenki továbblépett. Nem hiszem, hogy impotensnek van gondolva ettől, te meg olyan dolgon pörögsz, amihez nem sok közöd alapjáraton. De ha emiatt dobni akarok a pasikád, tedd, legalább kap egy esélyt egy normális nő mellett.
31n
Ne bocsáss meg neki, hagyd ott, de azonnal.
Megváltás lesz számára megszabadulni egy ilyen ostoba, hisztis, féltékenykedő pi. csától, mint te.
Én nem vagyok híve a párkapcsolati leltarozgatásnak.
Ha volt valami fontos, úgyis szóba kerül.
Azt azért megértem, hogy egy társaságon belül pont a párja nem tud valamiről.
De miért érdekes, hogy impotensnek nézik-e a pasikat.
Nekem úgy tűnik ez zavar a legjobban.
De már nem az?
Akkor meg örülj, te vagy a jobb!
Mellesleg ilyen fiatalon az elég aggasztó dolog lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!