Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kocsiban. Szerelmet vall, berak szerelmes zenét, csókolgat engem, rajong. Mindeközben a zebrán átkelő nővel szemez, aki feltűnően nézte őt. Ezt mire véljem?

Figyelt kérdés

Valaki érti ezt?

Épp kifejezi nekem mennyire szeret, örül, boldog, repked énekli a zenével hogy mi örökké együtt, folyamat csókolgatna, én már szinte pirilok, erre előttunk átkel a zebrán egy nő(átlagos idős talán ronda is)aki feltűnően bámulja a párom a jó kocsi miatt, erre a párom feltűnően bámulja őt vissza es elkezdett dobolni is az ujjával amig a nővel szemeztek. Es énekli nekem tovább, csókolgat tovább, hogy te vagy a mindenem örökké együtt. És repked.

Egy pillanat szinte nekem áthúzta az egész "rómeós előadását".

Mi ez az egész?

#nők jelenléte
2022. febr. 21. 12:21
 141/169 A kérdező kommentje:
Komolyan szívatni fogom.
2022. febr. 23. 10:01
 142/169 anonim ***** válasza:
100%
...Én gps-nél is utálom a női hangot.Legközelebb a kocsijába sem ülhetsz be...(ugyanaz voltam) :D Mondjuk az én autómba nem is ül más soha,csak én egyedül ^^ Megyek is "simogatni" a drágámat. :P
2022. febr. 23. 10:17
 143/169 A kérdező kommentje:

"t.Legközelebb a kocsijába sem ülhetsz be.."

Párom nagyon bírja a kiképzést. Soha nem futamodik meg.

Sőt. Szinte várja a szqnkciókat.

Arra, mikor azt mondtam, hogy azon agyalok, hogyan bosszuljam meg ahogy velem beszélt egy veszekedesnél, hogy mi lenne nekem az elégtétel, lehet tényleg kimosom a száját szappannal a valóságban is, azt felelte rendben azt is megteszi értem nekem, ha igy tudok megbocsajtani.

Sőt. Állandóan elébe áll bárminek, azzal a jelszóval, hogy értem Bármit!

De tényleg ilyen. Amikor tusolás kozben fogat mosok és meg akart csókolni mondtam én nem mert tele a szám fogkrémmel, fogta magát es kinyalta a számbol a fogkrémet hogy az sem érdekli akkor is megcsókol!:D

2022. febr. 23. 10:24
 144/169 A kérdező kommentje:
Elvetemült:D
2022. febr. 23. 10:24
 145/169 A kérdező kommentje:
" kimosom a száját szappannal a valóságban is, azt felelte rendben azt is megteszi értem nekem, ha igy tudok megbocsajtani." Azt mondta a hypot is bevállalja ha ÉN ezt akarom.
2022. febr. 23. 10:26
 146/169 A kérdező kommentje:

Sőt szívet rajzoltam neki egyszer a motorháztetőre a poros részre. Amirol utólag kiderult hogy sikerult bele is karcolnom...

Azt mondta rá, hogy akkor is örüp neki tőlem.

2022. febr. 23. 10:28
 147/169 anonim ***** válasza:
100%
:) Téma off nálam megyek kocsit mosni.Ha beszélgetni akarsz irj privit.Csácsumicsá.Tuti,h. ti még frissek vagytok egymásnak,de lesz majd ez még így sem. :D
2022. febr. 23. 10:30
 148/169 A kérdező kommentje:

Ez csak rosszbb lesz, azt mondta.

Eleinte sok nekem, mert tapad, de le sem fogom tudni vakarni később.

Amit én látok, egyre betegesebben féltékeny. Ezekre azt mondja, hogy tudod, hogy bolond vagyok. Szerelmes vagyok. Ezért el kellene néznem..

2022. febr. 23. 10:37
 149/169 anonim ***** válasza:
100%
...Azért te is "ömlengsz" róla.Lehet,hogy fordítva van ez a tapadás dolog.De mondtam vazze írj privit.Előre félek,mert ha olvassa a gyékát,akkor rám is féltékeny lesz :D (bocs,nem hagyhattam ki)
2022. febr. 23. 10:41
 150/169 A kérdező kommentje:

Dehogy forditva :)

Ő van férfi szerepben nem en.

2022. febr. 23. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!