Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez szakítóok lenne ? Dobnatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szakítóok lenne ? Dobnatok egy ilyen miatt a nőt?

Figyelt kérdés
Adott egy férfi akinek semmi megtakarítása nincs. A nőnek 7 millió forintja van, de mind a hetet eltitkolja. Egyáltalán nem beszél a pénzéről. Évekig kuporgatva élnek, a nő eljatsza,hogy ugyanolyan szegény mint a férfi. Rejtegeti a milliókat,inkább el szegeny körülmények között. Gondolom teljesen vesztartalékként kezeli azt a pénzt. Vagy miért csinálta ezt ? Inkább evett hó végén zsíros kenyeret, csak nehogy kiderüljön mennyi pénze van . A férfinak tényleg 0!!! Forintja volt minden hó végére. Ez mennyire lenne szakítóok ?
2022. febr. 20. 22:35
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
97%
Tehát egy nő akkor is aranyásóha a pasi pénzére pályázik, és akkor is, ha van pénze, de nem osztja meg...
2022. febr. 21. 01:21
 22/41 anonim ***** válasza:
93%
Az ilyen "férfi" örüljön, hogy egyáltalán szóba áll vele valaki. Hogy lehet valaki ekkora tróger?
2022. febr. 21. 01:42
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt, hogy két ilyen ember éveken át együtt éljen.
2022. febr. 21. 02:36
 24/41 anonim ***** válasza:
0%

ma 00:57

Milyen álszerény vagy😆

2022. febr. 21. 03:13
 25/41 anonim ***** válasza:
0%
Lehet a férfi nagyon jóképű 10/10. A nő meg közepes 6/10. A nő szeret vele felvagni, megjelenni, mutogatni. /tudok ilyet/ A pénzét viszont félti. Bár a titkolozast akkor sem értem. Nem kellene volna akkor sem megosztania ha a pasi tud róla. Az az övé!
2022. febr. 21. 04:55
 26/41 anonim ***** válasza:
47%
Hát mostantól én sem flexelek vele.😂
2022. febr. 21. 06:54
 27/41 anonim ***** válasza:
22%

Jéézus, én nőként fel vagyok háborodva teljesen, hogy ilyen sok női válasz érkezett ekkora marhaságra!

Mármint tök oké, ha nem jön össze az ember olyannal, aki ennyire nagyon szegény, de ők már összejöttek!

Több éves kapcsolatban vannak! Már összejöttek, tehát így is kellett neki a pasi! Együtt élnek? Gondolom együtt kuporgattak, biztos együtt éltek.

Aki az élettársa elől eltitkolja a vagyonát, akivel elvileg közös jövőt tervez, és végignézte, ahogy az tiszta stresszben van azon, hogy mit fog enni hó végén, az egyszerűen nem szereti, kihasználja a másikat és nem bízik benne. Gondolom csak egy társ kellett neki, akivel osztoztak a kuporgatásban, nemrég ilyet keresett itt valaki. Ezt az életformát kevesen viselik el. Nagyon aljas volt a nőtől, hogy letagadta a pénzt. Az nem, hogy nem használta fel, de letagadni csúnya volt, akkor láthatta volna a pasas, hogy a nő extrém sóher, hogy ilyen körülmények közt él, pedig telne neki normális ételre is, és szakíthatott volna vele. Gondolom hó végén mindig azt mondja, hogy nincs pénzem. Ez akkora hazugság.

Én ismerek ilyen nőt és férfit is, szakadt bolyhos foltos cuccokat hord a pasi, és mindig hallgatom, hogy "nincs pénzem", mikor 20M be van fektetve. Aztán ismerek olyat, aki hamarabb eszi meg a penészedő kenyeret levágva a penészes részt, minthogy a pár forinttal drágább zsemléből vegyen. Ő is rajta ül vagy 15M forinton.

2022. febr. 21. 07:32
 28/41 anonim ***** válasza:
0%
Ja igen, én ha pasi lennék dobnám, ha nő leszbi kapcsolat lenne is dobnám, ha nem nőről szólna a kérdés, hanem férfiról, akkor is dobnám. Lehet, hogy csóró vagyok, de én is elvárom az őszinteséget, a bizalmat, és extrém fukar emberrel nem jönnék össze.
2022. febr. 21. 07:34
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
Több évig mi a halált művelt a pasas, hogy csak nyomorgott?
2022. febr. 21. 07:49
 30/41 anonim ***** válasza:
18%

Jajj hagyjuk már, hogy csóró a pasi. Csóró, felfogtuk, millió oka lehet, senkit nem érdekel, én sem jönnék össze vele, ez se érdekel senkit, nem ez volt a kérdés, a nő MÁR ÖSSZEJÖTT VELE! Kellett neki valamiért, és tök mindegy, hogy a mi értékrendünk szerint jó döntés volt-e, nem ez volt a kérdés!

Az a lényeg, hogy szrul éltek, és a nő titkolta, hazudott arról, hogy van pénze, így a pasit megfosztotta attól, hogy szabadon dönthessen, kell e neki így is a nő. Elvett éveket az életéből, pedig lehet, hogy elsőre kidobta volna a zsugori csajt, és összejöhetett volna egy másik nővel helyette.

2022. febr. 21. 07:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!