Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez szakítóok lenne ? Dobnatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szakítóok lenne ? Dobnatok egy ilyen miatt a nőt?

Figyelt kérdés
Adott egy férfi akinek semmi megtakarítása nincs. A nőnek 7 millió forintja van, de mind a hetet eltitkolja. Egyáltalán nem beszél a pénzéről. Évekig kuporgatva élnek, a nő eljatsza,hogy ugyanolyan szegény mint a férfi. Rejtegeti a milliókat,inkább el szegeny körülmények között. Gondolom teljesen vesztartalékként kezeli azt a pénzt. Vagy miért csinálta ezt ? Inkább evett hó végén zsíros kenyeret, csak nehogy kiderüljön mennyi pénze van . A férfinak tényleg 0!!! Forintja volt minden hó végére. Ez mennyire lenne szakítóok ?
2022. febr. 20. 22:35
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
87%
Én a férfit dobnám….
2022. febr. 20. 22:39
 2/41 anonim ***** válasza:
92%
A nő helyében nem lettem volna a férfival ennyi éven keresztül, hogy semmot nem tud felmutatni.....
2022. febr. 20. 22:41
 3/41 anonim ***** válasza:
91%
Eleve össze sem jönnék csóró pasival
2022. febr. 20. 22:42
 4/41 anonim ***** válasza:
4%
És még mondják, hogy a nőknek nem számít a pénz!:)
2022. febr. 20. 22:47
 5/41 anonim ***** válasza:
100%

4

Annyit keressen meg, mint en.

2022. febr. 20. 22:53
 6/41 anonim ***** válasza:
17%

5-ös!

És költse is el, hogy te félre tudj tenni, igaz?

2022. febr. 20. 22:54
 7/41 anonim ***** válasza:
93%
Én is a férfit dobnám. Évek alatt semmi megtakarítás? A nő pénzén akarsz élni? Jól tette, hogy nem kötötte az orrodra, már rég megcsapoltad volna.
2022. febr. 20. 22:58
 8/41 anonim ***** válasza:
100%
#4: A kérdésben is együtt van évek óta egy csóró pasival a nő. Bár nem értme, miért.
2022. febr. 20. 22:59
 9/41 anonim ***** válasza:
95%

6

Nem. Ilyesmiről szó sincs! Eleve ha ketten vagyunk, együttélünk, közös a kassza!

Igenis KELL egy hasonló szint.. vagy törekvés a feljebblépésre. Mostanság két fizetés se nagyon elég egy-két gyerek felnevelésére.

Nagyon szépek az emberi értékek a hasonló gondolkodás stb a rózsaszín köd... Aztán később jönnek a sárga csekkek, a hiteltörlesztés. És ha nincs meg a megfelelő anyagi háttér, akkor nem lesz meg az öszhang

..

Nem Audi kell és társai.. de kell kocsi az Aldi nagybevásárláshoz... kellenek anyagiak a ház megvásárlásához, kell a pénz később a privát számtech órákhoz a gyereknek... a különórákhoz a német mahgántanárhoz. Nyaralni menni esetleg, közös programok.. En hiba keresek netto 500 ezret, ha te ennek a felét sem, nem tudna működni!

2022. febr. 20. 23:00
 10/41 anonim ***** válasza:
77%
Én nem dobnám csak emiatt. De érdekes, hogy ennyire kuporgatta. A kérdésből nekem nem egyértelmű, hogy miért rejtegette... Nem gyűjt valamire? (Lakás, kocsi, stb...?) Lehet, hogy már volt rossz élménye, hogy kölcsönadott valakinek, aztán az életben nem kapta vissza a pénzt, ezért jobbnak látja eltitkolni. (?) Nekem is van fukar családtagom, aki spórol mindenen, pedig élhetne sokkal kényelmesebben is... De az ő dolga, ha inkább vajas kenyéren él. Egyébként is adtam kölcsön pasinak és fél éve nem képes visszafizetni...
2022. febr. 20. 23:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!