Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a szakító ok? Milyen szituációban mondjátok azt, hogy ezt a kapcsolatot nem érdemes folytatni?
Megcsalás.
Sokan adnak még egy esélyt.
De aki szeret, az nem csal meg.
Nem tud nyugodt szívvel mást csókolni, és nyugodtan lefeküdni vele úgy hogy nem is jutottál közbe eszébe hogy baszki ezt nem kéne...
És aki megcsalt az meg fog megint...
Nálam az aki ezt tenné, nem tenné megint, mert nem adnék neki lehetőséget.
Megcsalás
Fizikai erőszak
Elszigetelés a szeretteimtől vagy tiszteletlen viselkedés feléjük (akit én szeretek, az normális és nem szolgál erre rá a stílusával)
Ha gyereket akar
Ha szabotálni akar a saját céljaimban
Ha be akarja osztani a pénzem és szerződés nélkül akar házasodni
Ha megpróbálja úgymond letörni a szarvam, elvenni az önbizalmam
Aberrált, számomra gusztussal nem teljesíthető szexuális vágyak
Ha hobbikapcsolatot tart fenn az illető, azaz kb heti egyszer ér rá velem időt tölteni normálisan
Megcsalás
Ha nem képes tisztelettel szólni hozzám (leereszkedő, bunkó, agresszív, trágár szavakat vág hozzám a viták során, vagy csak mikor ideges)
Ajtó csapkodós viták
De olyan triviális ok is elég, hogy már nem szeretem.
Még sosem csaltak meg és olyan párom se volt, aki agresszívan viselkedett volna, akár verbálisan, akár fizikailag.
De azért szakítottam már, mert teljesen kihűlt a kapcsolat. Már szívesebben voltam bárhol mint otthon, nem volt szex, se más intim pillanat, nem voltak ölelések, csipkelődések, csak a monoton, "kötelező körök".
Ha egy kapcsolat már többet vesz el, mint amennyit ad és nincs hajlandóság a felek én javítani, akkor az remek szakító ok.
5
3-as vagyok. Apám egy hulladék és tőle pl a párom mentett úgymond meg, attól, hogy az apám, nem lesz a szerettem automatikusan. Párom anyja is egy rátelepedős undorító rosszindulatú pitsa. Azzal szemben nem várunk tiszteletet a párunktól, aki nem tiszteli a párunk. Én nem vagyok részeg a rokoni vértől meg semmilyen köteléktől, csak azokkal szemben érvényes ez a szabály, akikkel kapcsolatban biztos vagyok, hogy normális, barátságos emberek, akik mindenkit befogadnak és szeretnek, aki nekem fontos. Ha ezekkel az emberekkel szemben undok a párom (vagy igazából bárki), akkor megreptetem, de ha olyannal szemben, aki engem is sakkban tart és velem szemben önző, kisajátító, akkor ő fog menni, nem a párom
Ha úgy érzem, hogy már nem szeretjük egymást.
Ennek sokféle megnyilvánulása lehet (erőszak, megcsalás, vagy "csak" a kapcsolat kihűlése amit nem akar javítani), de a fő ok mindnél ez.
Eddigi kapcsolataimban azért volt szakítás, mert kihűlt a dolog és nem is akarták megjavítani, ebből egyértelművé vált hogy már nem szeretnek, értelmetlen lett volna olyan emberre több időt áldoznom, aki nem szeret.
Az első párkapcsolatomból azért léptem ki mert elhaladtam mellette, már sokkal érettebbnek és felelősségteljesebbnek éreztem magam nála, talán szellemileg is inkább lehúzó volt a társasága.
Nem motivált a kapcsolat nem tett jobb emberré.
Nem egy irányba tartottak a céljaink, sőt neki nem is voltak nagyon céljai, csak lenni.
Szerettem, csak megváltoztam és már nem rá volt szükségem, sok idő volt utána mire én túlléptem a szakításon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!